2777
2789
عنوان

فروش

251 بازدید | 10 پست
یه پراید مدل 83 رینگ و لاستیک اسپرت فنی فوق العاده سالم برای فروش دارم چراغهاش عوض شده تقریبا 3 میلیون لوازم اسپرت داره درصورت نیاز با این شماره تماس بگیرید لطفا 09369572468
دلم یک فنجان چای داغ می خواهد و یک دوست که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مامان سنجد کجا هستی؟
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
شمارتو برداشتم خواستم تماس میگیرم.
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
شمارتو برداشتم خواستم تماس میگیرم.