2777
2789
عنوان

پکیج پریسا نصری

138 بازدید | 3 پست

من میخوام پکیج پریسا نصری زنان باهوش رو تهیه کنم هزینه اش برام سنگینه دنبال چند نفر شریک هستم

یا اگه کسی تهیه کرده با قیمت توافقی یک کپی به من بدهد

بسیار ممنون

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

عزیزم اینا همش جیب خالی کنیه دوست من یه چی خریده بود نمیدونم زنان قدرتمند یا ثروتمند الان ضعیف ترین و بدبخت ترینه کلی هم پولش رفت 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

به نظر من نگیر. پریسا نصری روانشناس و مشاور نیست. یه احمقه که از گسترش افکار جاهلانه پول درمیاره و تهش حرفای صد من یه غاز خانمای قری رو تحویلت میده که زن باید لوند باشه و سیاست داشته باشه و ...

این سیستم تفکری فقط به زن‌ها یاد میده یک تنه برای رابطه تلاش کنن. خودشونو عروسک کنن. از آرزوهاشون بگذرن تا بشن عزیز دل شوهر... میخوام صد سال اینجوری عزیز کسی نشم...خود دانی

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان