2777
2789
عنوان

بخدا ما مردا هم احساس داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 572 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 بابا شوهرم کجا بود😂😂 من این خاری را نمیپذیرم  (توهین نبستا نظر منه جبهه نگیرین😁)

شوهر هم گیرت اومد دقت کن فرزندم...اگر خودت ادم منطقی،هستی طرف هم سرد و خشک باشه اگر احساسی هستی مرد زندگیت از اونایی باشه که رمانتیکن..سوپرایزهای،یهویی میکنن تو رو میبینن چشاشون شکل قلب میشه😍😆

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
خانوما فکر میکنن پسرا از آهن ساخته شدن و قلبشون از سنگه...بابا بخدا شما اگه طرفتون رو ۳ ماهه فراموش ...

کدوم اهن؟ منظورت قرص اهنه دیگ؟؟؟

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
خانوما فکر میکنن پسرا از آهن ساخته شدن و قلبشون از سنگه...بابا بخدا شما اگه طرفتون رو ۳ ماهه فراموش ...

😐😐😐شکست؟نه قلبیرندارین که بخواد سنگ باشه..البته دارین ولی انگار فقط،بعد ازدواج کار میکنه و بس.

سخته ....فراموش نمیشه اما ازش درس بگیر ....محکم باش یاد بگیر به هر کس اعتماد نکنی... غرور شکستتو جمع کن اما جلو دیگران خودتو ضعیف نشون نده....محدوده ی امنتو گسترش بده نذار کسی تو محدوده ی امنت پا بذاره ....اینو منی میگم که عشقم بعد از سه سال عاشقی ولم کرده...از حرفای بچه ها هم ناراحت نشو خیلیاشون از همجنسامون زخم خوردن.واسه همین به مردا بدبین شدن

مردانه پایت ایستاده ام
حاجی الان میکوبند اومدی کجا از رفتار خانوما میگی اینا از نظر خودشون خانوما خدای روی زمینن ، شما هم ی ...

دقیقا همینه ها 

مگه ما مثلا آدمای بقول خودشون خوب دل نداریم؟ 

من واقعاخوشحالم که همسرم احساسیه.اونم زیاد.خیلی خوبه.مردبی احساس زهرماره توخونه.مردباید بااحساس باشه ...

تو از،بندگان مقرب به درگاه الهی هستی😂😂

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
وقتی تشنه محبت شوهرت باشی اونم یه خشک سرد بی روح باشه اون موقع میفهمی احساسی بودن یه مرد برای همسرش ...

بنظرم مرد بودن اینکه بتونه نیاز های خانواده بر طرف کنه چه مالی چه عاطفی نه مثل صخره که فقط ی پولی بیاره برای خانواده فکر کنه تمومه

شوهر هم گیرت اومد دقت کن فرزندم...اگر خودت ادم منطقی،هستی طرف هم سرد و خشک باشه اگر احساسی هستی مرد ...

😍😍😍جیگرتووو 

فک کن چشاش شبی قلب شه اه چشاشو با  انگشتام در میارم

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید