2777
2789
عنوان

بخدا ما مردا هم احساس داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 572 پست
اه  ببین خودت داری ادامه میدیا  بس کن

اگ منم کم بیارم میگم تو ادامه میدی باش تو دهقانی😂😂😂😂😙

رفتم

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقایون داداشام خانومها ابجیام حالا چرا دارید دعوا میکنید همه جور مدل ادم ..خوب و بد و در همه جای کر ...

سلام. خدایش شما جزء اون دسته معدودی هستین که ندیدم تاحالا حرف بدی بزنین . همیشه هم با احترام با همه صحبت کردین.باعث افتخار هم‌صحبت شدن با شما🙏👍

Never back down.life is so hard

چه قدرم زیاد شدن  الان دیگه تایپیک میزنن  از دیروز

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
لایک👍 واقعا همینجوری شده دید همه بد شده چون بادیدن ی نفر یجوری از همه بد میگن که تصورات بهم میریزه

دقیقا..گاهی ادم حق داره بد بین باشه..جامعه اجازه خوش بینی نمیده..ولی چ میشه کرد..خودمون از بین میریم.. اولین حدس و گمانامونو بذاریم ب حساب خوبی..شاید با خوبی طی شد ک انشالله میشه..خدا بزرگه..پشتم بهش گررررمه و عاشقشم

شکر خدا

هه ب خودت بخند شما مردا بدترین دقیقا همینایی ک گفتی مخصوص شما مرداست دختر کم از این کارا میکنه این حرفایی هم ک گفتی شاید برا ی پسر ترم اولی اتفاق بیوفته فقط

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
تو این مدتی که باهات حرف میزدم فهمیده تو اونی نبودی که اون می‌خواسته. محترمانه گفته بری. همین

صداقتش برام ثابت شدس 

از اول هم دنبال دوستی و ازدواج نبود . 

منم فهمیده بودم 

ولی ایراد از منه که وابسته ش شدم 

برو برو نوش جونت غذا تو بخور

ای بابا یارو شکست عشقی خورده شما دارین راجع به چی بحث میکنین اخه وسط تاپیک!

یه زره بزرگ شین تو رو خدا 

لازم نی هر کی هر چی گفت یه جوری جواب بدی خودتو بیشتر از اینیکه هست ضایع کنی😒