2777
2789
عنوان

بخدا ما مردا هم احساس داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 572 پست
31

داداش اینجا از این حرفا نزن .از اول تاپیک تا اینجاشو که دیدی .اینجا فقط بعضی اوقات .یه درصد خیلی کم حرفهایی میزنن که بدر بخوره.بقیه ام چون سنشون کمه اصلا رو حرفشون حسابی وا نکن.نمونشم توکا تاپیکت دیدی . فقط دنبال موضوعاتی باش که ازش تجربه کسب کنی  برای آیندت.موفق باشی

Never back down.life is so hard
احساسی باشن بدتون میاد سرد باشن بازم بدتون میاد

بابا بینش باشن الان خوبه برم تاپیک بزنم بگم پسره ولم کرد ؟ ب چپم است بهتر چندشن😑

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مردا تا بهتون ميخندن هوا برتون ميداره  حقتونه والا

گفتم که من میدونستم که نمیشه 

ولی باهام صمیمی شد 

حتی خودش ازم عذرخواهی کرد که زیاده روی کرده !

👏👏👏👏👏👏 راضی شدی؟ ولی صداقت به تنهایی کافی نیست😁 

بله دقیقا کمبودام زیاده

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
اه خوشم نیومد از اینجور مردای احساسی😑😶😶😶😑😣

وقتی تشنه محبت شوهرت باشی اونم یه خشک سرد بی روح باشه اون موقع میفهمی احساسی بودن یه مرد برای همسرش و یه پدر برای دخترش چقدر خوبه.انقدر مردا رو زمخت تربیت نکنیم 

احساسی باشن بدتون میاد سرد باشن بازم بدتون میاد

خو خدایی مرد نباید اینقدر الکی احساس به خرج بده دیگه 

شاید اون خانم اصلا از صمیمی شدن قصدش ازدواج نبوده ولی این آقا الکی احساسی شده 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

حالا که لیاقت نداشت به جهنم منم که زنم یکی ولم کنه میگم به درک ولبستگیتم چند وقت دیگه تموم میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سوال کردی جوابتو دادم ببخشید اگه بتون برخورد🙏

جوابای بهتری هم میشد داد😒

بخشش، لازم نیست اعدامش کنید😏

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
پوزش  با توجه به اين كه چيزى جز خرچنگ قورباغه نميبينم سند قابل قبول نيست😆

از بدسلیقگیتون هست که چنین میبینین  

پس حتما نکات شیردهیو بارداریو سونو این چیزارو یادداشت برداری کنین با دقت بخونین یادبگیرین به دردتون بخوره...

منم از این به بعد تاپیک مادرشوهرو خواهرشوهرو جاری دیدم منشنتون میکنم  

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
خیلیم پیر پسر نیستین    تا 40 وقت دارین

ممکنه ولی سنی که آدم خودش احساس میکنه مهمه بنظرم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

آقایون داداشام خانومها ابجیام حالا چرا دارید دعوا میکنید

همه جور مدل ادم ..خوب و بد و در همه جای کره خاکی وجود داره

همه رو با یه چشم نبینید خواهشاااا

اگر از،یه نفر ضربه خوردید دلیل نمیشه همه مثل اون باشن!!!!

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

همه چیو صفرو صدی نگا میکنیم 

دخترا میگن پسرا احساس ندارن

پسرا میگن دخترا فقط دنبال پولن و ...

کاش بدونیم تو هر2قشر همه جور ادمی هستن خوب بد با احساس بی احساس سالم خراب  خائن وفادار

کاش هیچوقت هیچ چیزیو جمع نبندیم

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد