2777
2789
عنوان

چرا اینجور شدم

304 بازدید | 44 پست

بچه ها برای بعد زایمان میخوام بیام خونه مامانم استراحت کنم .شوهرم اصرار کرد خونه خودمون بمون ولی اگه بمونم باید مامانش تحمل کنم گفتم نمیمونم .مامانم هم نمیتونه بیاد پیشم خونه خودم .اونم دید اصرارش بیفایدس دیگه چیزی نگفت .ولی همش فکرای منفی میاد سراغم میگم نکنه من نباشم خیانت کنه و این چیزا میاد تو ذهنم که شیطنت نکنه اینا 😩

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اعتماد به نفسم اومده پایین حاملم بدنم تیره شده شوهرمم به همه چی توجه داره اعصابم خرد شده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز هی میگفت موهای صورتت در اومده صورتم بوره .هیچی رو صورتم نمیفته نه بند نه شمع و نه لیزر

ای بابا بی خیاللل تو ده روز آخه

ایسنتا نصب کرده همش فکر میکنم نکنه با کسی دوست بشه تو این مدت که نیستم

ديگه يعني همين مدت كه زايمان كردي بره خيانت بكنه كه بايد خيلي مرد كثيفي باشه 

اينها خيالات همش اينكار رو نميكنه اما چرا خونه خودت نميموني ازش تعهد بگير كه كارهاتو بكنه بزار واست زحمت بكشه

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي
ایسنتا نصب کرده همش فکر میکنم نکنه با کسی دوست بشه تو این مدت که نیستم

بگو حذف اکانت کن تا من با خیال راحت برم زایمان بگو نمیخوام دنیای مجازی وارد زندگیمون شه الان من و همسرم فقط واتسآپ داریم

قیافه خودش خوبه؟😐

آره میدونی احساس میکنم جایی میریم خانما بهش توجه دارن

بهش بگو این تغییرات به خاطر ثمره ی عشقمونه .. باید خوشحالم باشی .... من بعد زایمان شکمم افتضاااح بود شل و آویزون ک پر ترک ولی با اعتماد به نفس به شوهرم نشون میدادم میگفتم ببیین چه ترک خوشگلیی اینا یادگاری پسرمونه که رو شکمم میمونه 😍... شوهرم هم خوشش میومد

خدایا ممنونم بابت همه چی  :)
تنها راه خیانت اینستاس؟؟؟ انقدر بی جنبه س ینی؟

نمیدونم به من که اجازه نمیده نصب کنم خودش داره الان .