2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@تیادا  

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

اجازه هست منم خوابمو بعد شما بگم استارتر ؟!  دوستان تعبیر کنن

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

من میگیرم ۱۰ میلیون میشه تازه کارت سوختتم باید بدی بهم😁

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بعد نماز صبح خوابیدم....

فقط یادم میاد ک انگشت اشاره فک کنم دست راستم بود ک بریده شده بود....البته کامل ن...در ظاهر سالم بود،درد ن اشت...خونم نبود

پوستش بریده بود....وقتی بلند کردم دیدم انگار از تو هم استخوان و هم رگ و اعصابم بریده شده بودن...در کمال تعجب دیدم  حرکت میدادم...کاملا عادی

یکی گفت من فلان بیمارستان هستم بیا درستش کنیم...

منم همش میگفتم میبرم ی اقایی هست اون درست کنه...(اسم اوت اقا رو تو سایت ننوشتم )

بگو عزیزم

خواب دیدم با هواپیما دارم میرم مشهد تنهای تنها هواپیما سقوط میکنه و تنها کسی ک زنده مونده منم و بابا ب ان مناسب یه مهمونی خیلی بزرگ گرفته و همه دعوتن وسط سفره تو دیس های بزرگ گوشت های خیلی گنده بود ک وختی از گوشتا میخوردم انگار توش خرده شیشه داشت 

خیلی خوشحال بودیم ک زنده موندم 

ممنون میشم تعبیرشو بگید

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

ببخشید استارتر عزیزم😚

خواب دیدم با هواپیما دارم میرم مشهد تنهای تنها هواپیما سقوط میکنه و تنها کسی ک زنده مونده منم و بابا ...

سقوط هواپیما رو ندیدم فقط فهمیدم تنها کسی ک از هواپیما زنده بیرون اومده منم