2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 31 پست
پسرهای من فاصله سنیشون سه سال و ده ماهه اگر بتونین رابطه بین بچه ها رو مدیریت کنین عالیه این فاصله ...

من هرجور بخوام حساب کنم احتمالا تا دومی دنیا بیاد اولی نزدیک ۵ سالش میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته بهتره این مسائل رو با مشاور حل کنید که منم تاحالا ندیدم مشاوری تشویق به تک فرزندی کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
البته بهتره این مسائل رو با مشاور حل کنید که منم تاحالا ندیدم مشاوری تشویق به تک فرزندی کنه.

دیگه این که آدم میتونه فرزند دوم بیاره یا نه را که دیگه خودمون باید بتونیم تشخیص بدیم.مشاور نمیخواد که

خیلی کسارو دیدم که چهارپنج سال بعد بچه اول اقدام کردن ولی نازاشده بودن بع علت کیست 6موردفقط تو دوروب ...

من خداروشکر اصلا کیست ندارم تازه سونو دادم و از نظر تخمدان فعال وسالم هستم ولی خب باز تردید دارم دوباره بچه داری😭

دیگه این که آدم میتونه فرزند دوم بیاره یا نه را که دیگه خودمون باید بتونیم تشخیص بدیم.مشاور نمیخواد ...

منظورم درباره معایب تک فرزندی و مزایای چند فرزندی بود.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من خداروشکر اصلا کیست ندارم تازه سونو دادم و از نظر تخمدان فعال وسالم هستم ولی خب باز تردید دارم دوب ...

عزیزم شما چجور شخصیتی هستی؟ آیا از اون خانم هایی هستی ک باشگاه میری و کلاس های مختلف و مهمونی و...؟ یا کلا فقط تو خونه اید و برای شوهر و بچه ها فقط وقت میزارید؟ 

من خداروشکر اصلا کیست ندارم تازه سونو دادم و از نظر تخمدان فعال وسالم هستم ولی خب باز تردید دارم دوب ...

من دخترم سه سالشه ومیخوام به امید خدا خرداد اقدام کنم،واقعا بچه گناه داره تنها وبی کس باشه تواین دوره زمونه،بعدشم تااونابزرگ بشن کار زیاد میشه چون جمعیت خیلی خیلی کم شده وصدرصد شرایط خیلی نسبت به الان فرق میکنه

فقط چون همسرم دوس داره میگه دو بچه خوبه تازه خیلی دوس داره دومی هم پسر باشه وگرنه مامانو خواهرام بینهایت مخالفن من باز بچه بیارم مخصوصا چون سر اولی خیلی اذیت شدم بچه ی نا ارومی بود الانم ک تو شهر غریبم کسی پیشم نیس😭

نه عزیزم نخ خیلی دوس دارم تو خونه حبس باشم نه خیلی ادم بیرونم متوسط

مثلا من چون اهل کلاس رفتن و اینا هستم همین یه دونه گل پسر 21 ماهه ام برام کافیه. خواهرم برعکسه منه و 3 تا آورده. ببین حوصله بچه رو داری یا نه.بارداری زایمان واکسن از شیر گرفتن از پوشک گرفتن مریضی بچه شب بیداری نق و گریه.... اگه حوصلشو داری بیار. من واقعا ندارم حوصله شو