2777
2789
عنوان

دارم میترکم 😢😢😭😞😟😕😔

563 بازدید | 38 پست

یبوست گرفتم احساس میکنم معدم خیلی نفخ داره سنگینم کرده 

خیلی تحرک دارم روزی ۴۰ دقیقه فقط حلقه میرم زیادم بخور نیسم صبونه کامل میخورم ناهار کم شام اصلا 

برگ سنا هم خوردم شربت لاکتولوز الو سرکه سیب خلاصه هرچی که برای یبوست خوب باشه ولی بازم احساس نفخ میکنم حس میکنم شکمم خیلی بزرگ میشه روز ب روز البته ماه قبلم پریود نشدم کلا 

چیکار کنم 😭😭😭 

حس میکنم میخام بترکم همش نفس نفس میزنم در صورتی زیاد چاقم نیسم 58یا 59 ولی اینجوری ادامه پیدا کنه وزنم میره بالا😭😭😭😭😭😢 

برم دکتر گوارش؟؟ داروی هس ک درمان بشم؟؟؟

با اجازه استارترعزیز ،ببخشید توهمه تاپیکا میزارم به خدا درد کشیدن پدر جلو چشم فرزنداش واقعا سخته.

نی نی سایتی های مهربون 

برا سلامتی پدر من اگه ممکنه یه حمدشفا بخونید از دو طبقه پرت شده تو حیاط 

خیلی شکستگی بده 

مخصوصا که دنده هات باشن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گچ گرفته نمیشه ،پلاتین گذاشته نمیشه😭😭😭😭😭😭

عمل نمیشه 

فقط معجزه لازمه 😭

مهربونا با دلای پاکتون از خدا معجزه بخواید برا پدرم

حداقل شبا راحت بخوابه اصلا نمیتونه بخوابه 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید