2777
2789
عنوان

کالری شماری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 81 پست
من خودمم دارم کالری شماری انجام میدم،اون چیزی که برنامه ها تعیین میکنن الکیه،اون کالری ای که خودت حس ...

من ناهار 4 تا کتلت خوردم نصف گوجه یک کف دست نون شده 860 کالری تا شب باید هوا بخورم اینجوری 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با تایپیک بامداد خمار جلو برو،نمیتوتی غضو بشی الان ولی میتونی تاپیکشو بخونی و از تجربیاتشون استفاده ...

گروهی که شما عضوی همون تاپیک بامداد خماره؟؟

مانکن که خیلللی راحته 

شاید من گیجم😂نمیدونم کجاش برم ک بگع مثلا امروز چند کالری غذا خوردم 

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
من ناهار 4 تا کتلت خوردم نصف گوجه یک کف دست نون شده 860 کالری تا شب باید هوا بخورم اینجوری 

اخه غذایی که انتخاب کردی پر کالری بوده،کتلت کالریش زیاده،باید بیشتر از گوشت مرغ و ماهی استفاده کنی به جای گوشت قرمز ،غذاهای سرخ کردنی رو باید کم کنی،مثلا هوس کتلت کردی سینه مرغ خام رو ادویه و نمک فلفل بزن با پیاز قاطی کن و با روغن‌ کم سرخ کن یه چیزی تو مایه های کتلت میشه ولی کم کالری تر.خلاصه باید سعی کنی غذاهاتو کم‌کالری انتخاب کنی ولی هیچ وعده ی غذایی ای رو حذف نکن همیشه صبحانه و ناهار و شام و میان وعده بخور

شاید من گیجم😂نمیدونم کجاش برم ک بگع مثلا امروز چند کالری غذا خوردم 

مدلش یادم رفته من الان دو ماهه با کرفس کار میکنم اونم راحته

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
صفحه ی اصلی یه دایره داره سمت راست که یه ادمک وسطشه اونو بزن بعد برات یه صفحه ی دیگه میاد، به علاوه ...

آخه نمیفهمم من واسه صبحانه دو کف دست نونو پنیرو کره اینارو زدم نصف بیشتر کالریم رفت..بعد یه دو تا لقمه دیگه اگه میخوردم دیگه کل کالریم میرفت..‌یعنی باید تا فرداش هیچی نمیخوردم باز؟؟؟

اخه غذایی که انتخاب کردی پر کالری بوده،کتلت کالریش زیاده،باید بیشتر از گوشت مرغ و ماهی استفاده کنی ب ...

باشه مرسی عزیزم . این رژیم شوک چیه ؟؟؟