تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
فقط و فقط اینو میگم انجام بده . ی تشت آبگرم دو قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کن . بیست دقیقه بشین در تشت . هرروز انجام بده به سه روز نکشیده تاثیرشو میبینی .
منم چندروز پیش اینجوری شدم خیلی بد بود انگار قلقلک میشد دمنوش پونه درست کردم خودم و با اب گرم گودمو هی شستمو خشک کردم خوب شدم
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
تو آب جوش زنجبیل بریز بخور فوری خوب میشی , رو یه دستمال خیس هم نمک بریز بذار رو جایی که میخاره اونم فورا اثر میکنه ! اینا درمان خانگیه خوب نشد برو دکتر
شیاف گیاهی فیتو واڗکس بگیر از عسل وسیاهدانه درست شده برای عفونت عالیه شب موقع خواب میزاری تمام عفونتای بدنو میشکه بیرون من خریدم۲۶تومن .۷تا باید هفت شب بزاری