2777
2789

برای پیدا کردن قالیشویی در تهران که فرش دستباف را بشورد، به نکات زیر توجه کنید:

کیفیت خدمات: از کیفیت خدمات قالیشویی مطمئن شوید. بهتر است با دوستان، آشنایان یا مشتریان قبلی صحبت کنید و نظرات آن‌ها را درباره کیفیت خدمات قالیشویی مورد نظر جمع‌آوری کنید.

تخصص در فرش دستباف: اطمینان حاصل کنید که قالیشویی تخصص در شستشو و نگهداری فرش‌های دستباف را دارد. فرش‌های دستباف نیاز به روش‌ها و مواد خاصی برای شستشو و نگهداری دارند و این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

تجهیزات و فناوری: مطمئن شوید که قالیشویی از تجهیزات و فناوری مدرن برای شستشوی فرش‌ها استفاده می‌کند. این امر می‌تواند تأثیر قابل توجهی در نتیجه نهایی شستشو داشته باشد و فرش را به شکل بهتری بازسازی کند.

محل قرارگیری: قالیشویی باید در محلی قرار داشته باشد که برای شما قابل دسترسی است. نزدیکی به منطقه‌ی سکونت یا محل کار شما، امکان تحویل و دریافت آسان‌تر فرش را فراهم می‌کند.

قیمت خدمات: قیمت‌های قالیشویی‌ها می‌تواند متفاوت باشد. مطمئن شوید قیمتی که پرداخت می‌کنید، با کیفیت خدماتی که دریافت می‌کنید، منطبق است. بهتر است قبل از تصمیم‌گیری قیمت‌ها را با قالیشویی‌های دیگر مقایسه کنید.

بیمه و ضمانت: از قالیشویی پرس و جو کنید که آیا بیمه شستشو و نگهداری فرش را دارد یا خیر. همچنین، ضمانت کیفیت کار را نیز باید بررسی کنید تا در صورت هرگونه مشکل بعد از شستشو، بتوانید از آن استفاده کنید.

زمان تحویل: پیش از تحویل فرش، زمان لازم برای شستشو را بپرسید تا بتوانید برنامه‌ریزی مناسبی برای تحویل و دریافت فرش خود داشته باشید.

با رعایت این نکات و انتخاب قالیشویی معتبر و با تجربه، می‌توانید فرش دستباف خود را به یک مرکز قابل اعتماد بسپارید تا بهترین نتیجه ممکن را در شستشو و نگهداری آن بدست آورید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شستشوی فرشها در قالیشویی سه سوت منجر به صرفه جویی در مصرف آب، صرفه جویی در وقت و انرژی افراد می شود.

فرش از لوازم مهم در خانه های ایرانی است.و زیبایی فرشهای ایرانی بسیار اهمیت دارد و همواره به دنبال بهترین و زیباترین فرشها هستند.

بعد از مدتی، فرشها و قالی های خانه شما به شستشو نیاز پیدا می نمایند.

بسیاری از خانمهای ایرانی، در سال حداقل ۲ بار اقدام به شستن فرشهای خانه خود می کنند.

فرآیند شستشوی فرش، کاری حرفه ای است و برای انجام دادن آن باید به قالیشویی سه سوت مراجعه کرد

سپردن مسئولیت شستن فرشها به قالیشویی ، کاری است که درصد زیادی از خانمها انجام می دهند.

بهترین قالیشویی تهران و ارزان ترین قالیشویی تهران  ، دغدغه بسیاری از خانمهای تهرانی است.

سفارش آنلاین قالیشویی ، در قالیشویی سه سوت در سریع ترین زمان ممکن صورت می گیرد.

در هر منطقه ای از تهران باشید به راحتی در هر زمان و در هر مکانی می توانید سفارش شستشوی فرش یا مبلمان یا رفوگری بدهید .

خدمات قالیشویی آنلاین  یک  خدمت رسانی محبوب خانواده های تهرانی است

برای قیمت گیری و ثبت سفارش شستشوی فرش در قالیشویی استفاده می شود. قالیشویی آنلاین راهی ساده برای استفاده از خدمات بهترین قالیشویی در تهران است

حل مورد نظر شما حاضر خواهند شد.

شما میتوانند به صورت آنلاین با استفاده از تبلت یا موبایل اقدام به سفارش آنلاین قالیشویی نمایید.

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌 

شمارشونو میذارم. ۰۹۱۲۳۵۷۶۲۹۵

خوبیش اینه کل تهران شعبه داره.۸۸۶۴۲۲۱۲

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

برای پیدا کردن قالیشویی در تهران که فرش دستباف را بشورد، به نکات زیر توجه کنید: کیفیت خدمات: از ...

من که فرشایی دسبافموهمیشه میدم به اندرزگوخیلی کیفت کارشون عالی به هرکس معرفیش کردم راضی بوده اینم شمارش اگه کسی لازم داشت22977030🙏

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بود شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن  خوبیش اینه چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس دارن.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی ...

سپاس بی کران بابت راهنماییتون. فرشامو امروز قالیشویی زعفرانیه آورد خیلی خوب شده مرسی که همچین قالیشویی خوبی رو بهم معرفی کردید♥️♥️♥️

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

سلام عزیزم
منم یه قالی دستباف داشتم استرس خراب شدنشو داشتم
از یکی از دوستام پرسیدم اون بهم قالیشویی شهاب رو معرفی کرد خیلی ازش راضی بودمم فرشمو به قدری تمیز اورده بود که حد نداشت  از سایتش ثبت آدرس کردم بهم 10 درصدم تخفیف داد ولی شماره تماسم داشت 1542 بود روی فاکتورش زده

کلا برای انتخاب قالیشویی بنظرم میتونیم به سابقه طولانی، کیفیت بالا و رضایت مشتریان دقت کنید. یه راهکارم اینه که کامنتای گوگل مپشو بخونیم البته اگه دارن
https://www.mosbatezendegi.com/is-achareh-carpet-cleaner-good/