2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 49 پست

دو سااااااال پیش دیدی

الان یادت افتاده

شاید هزار بار قطع رابطه و توبه کرده باشه و حتی خودشم فراموش کرده باشه این چیزارو

تو هم فراموش کن.

ب زندگی و کارای خودت فکر کن نه ب زندگی خصوصی مادرشوهر بیچاره ت

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینا شوهراشون که فوت می‌کنند تازه یاد ایام جوانی شدید میکنن..اونم با چند تا 😓😓

مادرشوهرِ من میگه،من خیلی خوشگلم بااینکه ۵۵ سالمه..میگه هیچکس پوست و زیباییه منو نداره

مرا عهدیست با جانان...❤💍💏
درسته منم دلم میخاد به شوهرم بگم ولی باز میگم یه خدایی بالا سره... ولش کن زندکیه خودشه به من چه...ول ...

من نمیدونستم شوهر نداره.فکر کردم به شوهرش داره خیانت میکنه.اما وقتی شوهر نداره قضیه یه کم عوض میشه.باخودش حرف بزن.بگو اگر نمیتونی تحمل کنی صیغه ی یکی شو.این کارت درست نیست.عاقبت خوشی نداره.اگرروزی پسرت بفهمه خیلی بد میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
دو سااااااال پیش دیدی الان یادت افتاده شاید هزار بار قطع رابطه و توبه کرده باشه و حتی خودشم فراموش ...

از دوسال پیش دیدم تا پریشب....

مادرشوهرِ بیچاره؟

مرسی از نظری که دادی ولی من که فضولی نکردم تو کاراش من با چشمای خودم دیدم

مریض نیستم بخام دروغ بگم که

شما میگید مادر شوهرتون شوهر نداره.

ینی الان یه زد مجرد ب حساب میاد.

کارشو تایید نمیکنم.

اما خودش عاقلو بالغه و میتونه برای زندگیش تصمیم بگیره.

حالا میخواد با یه نفر باشه یا ده نفر.

هیچ وقت نگو خدا بهم پُشت کرده ، شاید تو برعکس نشستی!❤
من نمیدونستم شوهر نداره.فکر کردم به شوهرش داره خیانت میکنه.اما وقتی شوهر نداره قضیه یه کم عوض میشه.ب ...

بحث افتاد بهش گفتم مادر شوهر کن مگه چیه عیب ک نیس...برگشت گفت وای نه من از شوهر بدم میاد عوووق

منم دیگه هیچی نگفتم

ازین حرفاش بدم میاد که میگه من از شوهر بدم میاد ولی یواشکی ازین کارا میکنه

تلگرامو اینستاش خود به خود پرید بعد به من گفت بیا برام درستش کن منم رفتم درستش کردم وقتی داشتم درستش ...

این کار نکن استارتر

شاید امتحان خداست

امتحانات خدا همیشه سخت ترین ها و طاقت فرسا ترین هاست یک درصد احتمال بده خدا امتحانت میکنه

واسه من دو بار پیش اومده از دو نفر چیزای فهمیدم که زندگی شون رو تغییر میداده

ولی چال کردم روش خاک ریختم

نگذاشتم آه کسی دنبالم باشه

اول از همه اون آدمها توقع دارن ما انسانیت رو بجا بیاریم و بازگو نکنیم

اون طرف ها مثل مادر شوهر ت رو بزار با وجدان خودشون و با گناه این دنیا و اون دنیا ک عذابه تنها بمونن

فقط میگم نکن آدمهای بسیار زیادی هستن ک چال میکنن و ب دست فراموشی سپرده میشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

اگه به خودش بگه میشینه براش دردودل میکنه مریم بانو هم مجبور میشه کوتاه بیاد . بعد هم اگه شوهر مریم بانو بفهمه که میدونسته و بهش نگفته همه ی کاسه کوزه ها سر مریم بانو شکسته میشه. اگه میخوای بگی باید حساب شده حرف بزنی اگرم که مطمئن نیستی هیچ کاری نکن

این کار نکن استارتر شاید امتحان خداست امتحانات خدا همیشه سخت ترین ها و طاقت فرسا ترین هاست یک درصد ...

اره قبول دارم حرفتو❤

چقدر خوب قانعم کردی خواهر❤

بحث افتاد بهش گفتم مادر شوهر کن مگه چیه عیب ک نیس...برگشت گفت وای نه من از شوهر بدم میاد عوووق منم ...

خب راست گفته دیگه😒دوس نداره محدود بشه.تنوع طلبه خانوم😓پس ولش کن.زندگی خودتو کن.خودش یه روز سرش به سنگ میخوره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
از دوسال پیش دیدم تا پریشب.... مادرشوهرِ بیچاره؟ مرسی از نظری که دادی ولی من که فضولی نکردم تو کار ...

من نگفتم دروغ میگی

میگم به چیزی ک دوسال پیش دیدی دیگه فکر نکن

امام علی فرمودن اگه شب کسی رو مشغول گناه دیدی صبح ب چشم گناهکار نگاهش نکن شاید نصف شب توبه کرده باشه.

شاید همون لحظه ای ک تو میخوای ب شوهرت بگی اون از کارش پشیمون شده باشه و تصمیم گرفته باشه دیگه سمت این کار نره ولی تو آبروشو میبری.

ریختن آبرو خیلی گناه بزرگتریه نسبت ب گناهی ک کسی تو خلوت خودش انجام میده.

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

اولای ازدواجم خواهر شوهرم امد بهم گفت من طلاق گرفتم اما کسی نمیدونه. منم به هیچ کس نگفتم چند ماه بعد همه فهمیدن اما من کلام نکردم که من خبر داشتم. حالا هم از اون قضیه 5سال میگذره هنوز به شوهرم نگفتم که من قبل از همه خبر داشتم. حالا هم شدم محرم اصرارشون. تو هم تا زمانی کخ مادرشوهرت چیزی بهت نگفته هیچی نگو