2821
2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 49 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا توچجوری فهمیدی ؟مطمعنی اشتباه نکردی

تلگرامو اینستاش خود به خود پرید بعد به من گفت بیا برام درستش کن منم رفتم درستش کردم وقتی داشتم درستش میکردم خوابش برد بعد به نحض اینکه درستش کردم دیدم یه عاااالمه پیام براش اومد وای چه پیامایی چه قرار هایی چه بیرون رفتنایی...خیلی حالم بد شد نظرم بش عوض شد...ولی خداشاهده اصلا به روش نیاوردم فوری گوشیشو هاموش کردم گزاشتم پیشش...توی این دوسال هم به روش نیاوردم

مرا عهدیست با جانان...❤💍💏

بنظر من که بهت مربوط میشه ولی نه در این حد که ربخوای به شوهرت بگی. چون اصلا نمیشه مطمئن بود که واکنش شوهرت چیه. بعدم اینکه آبروی کسی رو بردن شوخی بردار نیست. اما نمیشه هم همینطوری ازش گذشت. با این حال بستگی داره شوهرت چه اخلاقی داشته باشه. مثلا اگه زود عصبانی میشه اصصصلا نمیشه بهش بگی

بنظر من که بهت مربوط میشه ولی نه در این حد که ربخوای به شوهرت بگی. چون اصلا نمیشه مطمئن بود که واکنش ...

دلم نمیاد به شوهرم بگم چون میدونم چکار میکنه....چون خیلی حساسه رو این مساعل...نمیگم بهش تا یه روز خودش بفهمه

یا امام هشتم😲😲😲😲😲اینو دیگه نشنیده بودم😲😲😲 خدا اون روزو نیاره.ولی اگر همچین مادرشوهری داشتم ...

درسته منم دلم میخاد به شوهرم بگم ولی باز میگم یه خدایی بالا سره... ولش کن زندکیه خودشه به من چه...ولی باز وقتی یه سری چیزا رو میبینم  حالم بد میشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز