2777
2789
عنوان

راهنمایییییییییی😁😁😁😁😁😁

265 بازدید | 56 پست

۲۸ بهمن تولد شوهرمه میشه ۲۶ ساله،متاسفانه امسال وضعیت مالی خوبی نداریم و مجبوریم خیلی قناعت کنیم،پارسال واسش تولد نگرفتم چون وسطای بارداریم بود و نمیشد برم بیرون،دوست دارم امسال واسش جبران کنم،میخواستم چند تا از دوستای دوران مجردیشو با خانوماشون دعوت کنم ک شوهرم گفت دوست ندارم دوستام بیان خونه و خیلی هزینه بر میداره اینطوری،بیرونم نمیشه بریم چون بچم میشه ۶ ماهه و هوا سرده،میخوام تو خونه بگیرم منو باباش و دوست پدرشوهرم هستیم،کادو هم شاید نشه بخرم هنوز معلوم نیس،میخوام راهنمایی کنید ک چیکار کنم هم تولد خوب باشه هم زیاد هزینه نداشته باشه؟؟؟؟ 😁😁😁😁🤔🤔🤔🤔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

دعوت کن

تو کارت بنویس دوستان هدیه قبول نمیکنم مگر پاکت پول😜😜😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده خودتو دعوت نميكني؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بنظرم یه تولد دوتایی بگیرید تازه میتونی سوپرایزش کنی اون خرجی که برای یه مهمونی جمع جوره نداره یه چند تا بادکنکو اینا میخواد دیگه با کیک و فضای رمانتیک😊 خیلی بیشتر حال کنه تازه بنظرم 

مگه میشه هزینه نکرد ماتولد خواهرزادم هیچی معلوم نبود ابجیم یه تومن خالی شد😕

نمیدونم چرا میرم توتاپیکا نمیتونم بدون اینکه چیزی ندم بیام بیرون شده ایموجی یا خخخ یا اوخی یه تک کلمه ای میدم دست خالی نمیام بیرون احساس میکنم مدیون استارتر میشم بازدید کنم چیزی ندم😂😂😂 خلم میدونم😁😁

تولد اصلا در کادو و قیمتش معنا نمیشه ! در اینکه به یادش باشی معنا میشه. 

من به نسبت وضع مالیمون از کارت تبریک دست ساز ( با مقوای جوراب شلواریم) ، تا یک فلش ساده تا بعدا گوشی گرون قیمت و ساعت و لب تاب براش خریدم. 

به نظرم شام مورد علاقه اش رو بپز و اگه برات مقدوره کیک و شمع بگیر . شب رو با خوشرویی تمام برگزار کن و ببین چه قدر خوش میگذره 

با جوراب گل رز درست کن بده بهش 😐😂😂

نه جدی خدایی،من از شهریور دارم فکر میکنم به جز کیک و ژله و مسقطی،چیکار کنم؟؟؟؟ 

زشته اگ برم شرشره و بادکنک بخرم و بزنم؟؟؟؟؟ 

برف شادی هم هست تو لیست کارام.... 

شام چی بذارم؟؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍