2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چون خودم دلمه دوست دارم دلمه کلم یا برگ مو درست میکرد یا مسما بادمجون درست میکردم مرغ با فسنجون ...

الان برگ مو از کجا گیر بیارم مگه هنوز میفروشن امسال مامانم ذحیره نکردع 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

به نظرم چون هواسردیه سوپ هم داشته باشی بهتر سوپ قارچ به نظرم هم خوشمزس هم کنار غذا خوب میشه و اینکه جای دوتا غذای برنجی یه نوش چیزی مثل دلمه برگ یا دلمه بادمجان و فلفل سبز باشه و یه نوعم پلو وخورش عالیه به نطر میرسه و اینکه چون حالا که سالاد داری و توش مطمئنا خیارهم هست ماستتون برانی بزارید مثل برانی اسفناج یا برانی بادمجان که توش سیر و گردو هم باشه بینطیر میشه سفرتون البته با احترام به سلیقه خوب غذایی خودتون جسارت توصیح دادم 💕

شامه عزیزم تو میگی چی بپزم ؟😰

سوپ بزار ترجیحا سوپ جو باشه خوش مزه و عالی

یادت باشه واسه شام ظروف سوپ.سالاد.غذای اصلی و ی پیاله کوچیک واسه.ترشی یا ماست بزار

قبل از اینکه غذا اصلی پیش غذا و دسر سرو کنی مهمون میدونه بله

سوپ داری.پلو داری.دسر حتما ژله یا کیک هست

ترشی و ماست و مزه هم داری

نون لواش بگیر مثلثی برش بزن .نون تست مکعبی کن تو روغن نفت بده اینا واسه کنار سوپ

بقیه شو هم الان تایپ میکنم اینا رو خوب بسپر بخاطر

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
به نظرم چون هواسردیه سوپ هم داشته باشی بهتر سوپ قارچ به نظرم هم خوشمزس هم کنار غذا خوب میشه و اینکه ...

خواهش میکنم عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت ❤

هیچوقت خوشمزه نمیشه مث زرشک پلوهایی ک بیرون میخوریم نمیشه 

توی قابلمه آب بزار بجوشه بعد که قل خورد مرغارو بریز توش تا کف و آشغالاش جمع بشه بعد خاموشش کن یه آب بزن به مرغا که آشغالاش برع

پیاز توی قابلمه تفت بده مرغا رو لایه لایه بچین و لابه لاشون فلفل دلمه ای و ساقه کرفس و چوب دارچین نمک و زردچوبه بزن ولی فلفل سیاه نریز بعد آب کمی بریز بزار با شعله ملایم بپزه وقتی نیمپز شد درشون بیار بچین توی فر یکم روغن و زعفرون با فرچه بزن روشون بزار بپزه و سرخ بشه

مرسی عزیزم ❤

خواهش عزیزم

اینطوری مثله مرغای بیرون میشه حالا اگر بخوای سس ربی داشته باشه باید موقعی که پیازارو تفت میدی رب هم باهاش سرخ کنی بعدش بزاری کامل بپزه و چون رب زدی نمیشه سرخش کنی

فکر میکنم چون خیلی اصرار داری ماهی داشته باشی و دوست داری ماهی بزاری

پس ماهی تو قشنگ تو پودر سوخاری بغلتان و سرخ کن تو روغن زیاد نگذاری مغز گوشت ماهی زیاد بپزه بو ماهی بلند میشه

حتما حتما لیمو ترش برش بزن بزار کنار قطعه های ماهی هسته های لیمو رو هم بگیر

ی ظرف کوچیک بزار دستمال کاغذی روش واسه سیخ و چیزای ماهی اگه باشه

اون دستمال کاغذی روی بشقاب کوچیک این تصور رو میده ک کجا بزارن اشغال ماهی شون رو

دو نوع برنج

سبزی پلو برای ماهی

زرشک پلو با زعفران برای مرغ

سعی کن هر دو ظرف پلو ها و مرغ و ماهی کنار هم باشه

یکی رو این طرف میز یا سفره یکی رو اون طرف نگذاری

دوغ اصلا اصلا

ماست ساده بدون خیار و نعناع طرف مرغ

چون برای کسانی ک مرغ و انتخاب میکنن

سبزی.نوشابه.دلستر.زیتون.نون بزار اشکال نداره

پیاز نگذاری تو بزاری اونام میخورن بوی پیاز همه جا رو میگیره مگه ابگوشت ه ک بوش بره

در درجه اول ب مهمون هات توجه داشته باش

جوان.یا مسن

مسن ک معلومه گیر میده ب چربی غذا یا نه

مثلا من ی خاله دارم نه برنج نه هیچ غذای نمیخوره هرجا میره مهمونی نون و اندکی ماست میخوره

من براش.سیب زمینی.قارچ.هویج.لوبیا سبز.فلفل دلمه ی استیک سینه مرغ یا گوشت گوساله براش بخار پز میکنم

هر وقت میاد میگه میدونم خونه تو گشنه نمی مونم

نمی دونم همه چی رو برات تایپ کردم یا نه اگه سؤالی داشتی بپرس جواب میدم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فکر میکنم چون خیلی اصرار داری ماهی داشته باشی و دوست داری ماهی بزاری پس ماهی تو قشنگ تو پودر سوخاری ...

ن عزیزم اصراری ندارم ماهی بپزم چون شمالی هستیم شمالم که معروفه ب ماهی 😁😁 

پدرشوهرم و مادرشوهرم همه چی میخورن چون تو پختن قرمه سبزی خیلی مهارت داشتم بخاطر اون گفتم ی نوع خورشت درس کنم اکه بخام قورمه سبزی بزارم کنارش چ غذای دیگ بپزم؟ دوغ نزارم ؟ماست ساده سالاد و زیتون پرورده خوبه؟