من یه پدرشوهر دارم که ۷۵ سالشه.این بشر یه شیطان به تمام معناست.از لحاظ ظاهر تمام نمازهای یومیه رو میره مسجد.نماز جمعه میره و به اعتقاد خودش خیلی خدا پرست و خدا ترسه.این آدم از هرکی توی خیابون محلشون خوشش نمیاد یا به قول خودش ادم خوبی نیست چون حالا یا قبلا نماز تون نبوده یا میدونسته مشروب خور بوده از بغلشون رد میشه فحش های ناجور میده بهشون حتی اگه طرف سوپر مارکت هم داشته باشه اسمشو تو خونش نباید بیارن.جوری که اونا شوهر منو میبینن تو خیابون میگن فلانی بابات به ما رد میشه فحش های ناجور میده به خاطر گل روی تو چیزی بهش نمیگیم.شوهرم بهش میگه مگه تو خدایی که میدونی کی خوبه کی بده.
چ ادمیه اصلن هیچکس تو جایگاهی نیست کسی رو فحش بده بدتر از شمر و یزید نداریم خدا حتی اجازه نمیده به اونام فحش بدیم فوقش لعنت ،باید خودشو اصلاح کنه وگرنه چوب بدی میخوره
حالا این ادم یه اپارتمان ۵ طبقه داره.به یه پسرش از سال۸۷ یه طبقه داده مفت و مجانی نشسته و تا الان کدی پول جمع کرده و میخواد خونه بخره.بماند که برای پسرش عروسی هم گرفت.یه طبقه دیگه هم داده به پسر مجردش.ما ۶ سال خونه خواهر شوهر مستاجریم و داریم ماهی کلی کرایه خونه میدیم با کلی رهن.شوهرم رفتا وام گرفته و دست و بالمون خالی شده رفته به باباش گفته یه واحد میدی من بشینم؟گفته نمیدم و کلی با شوهرم بد حرف زده ک اینجا مگه پرورشگاهه
گفته بهت ماهی یه تومن میدم اینجا نیای بشینی.شوهرمم گفته من میخوام اجاره ندم مگه زن و بچه من جذام دارن اونجا نیان بشینن؟؟بعدم گفته مگه اینجا پرورشگاهه زن و بچتو بیاری.بماند ک این ادم برای ما عروسی نگرفت.یه قرون کمک شوهرم نکرد و کاملا بین شوهر من و دوتا پسراش فرق گذاشت.شوهرم گفته بود من الان به حمایتت نیاز دارم گفته بود برو نمیدم.