2777
2789
عنوان

نی نی دارا بیاید

162 بازدید | 18 پست

پسرم وقتی میخوابه هم باز دوست داره شیر بخوره ولی من سینه رو از دهنش میکشم بیرون وزن گیریش خوب بوده و ادرار و مدفوعش خوبه میخواستم ببینم سیر نشده که همچنان میمکه و وقنی میخوام درارم مقاومت میکنه ؟ 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره منم همین جوریه دیگه کمر درد میگیرم😊

سیره 

ولی مکیدن رو دوست دارن و حس اینکه مادر پیششونه رو بیشتر

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سیر میشه عاشق میک زدنه خدا به دادت برسه اینجوری خیلی سخته

مامانم میگه داداشمم اینطوری بوده تا صبح باید تو دهنش میبوده وگرنه از خواب میپریده 

آره حتما، البتهدختر من قبل یک ماهگی سیری بلد نبود میمکید تا اینکه همه رو بالا میورد

زیر یک ماهه اینم میخوره تا بالا میاره ولی ولم نمیکنه یعنی هر بار قشنگ دو ساعت میک میزنه تا میخوابه باز دوساعت و نیم بعد بیدار میشه

بزار پستونک نده بهش،. خیلی غیر بهداشتیه، بچه عادت میکنه بعد اگه پستونکش گم شد واویلا، لب بچه هم خراب ...

نه بابا من شیر خشک پستونکی بودم هم دندونام ردیف ریز قشنگن نه لب نه فکمم هیچیش نشد

بزار پستونک نده بهش،. خیلی غیر بهداشتیه، بچه عادت میکنه بعد اگه پستونکش گم شد واویلا، لب بچه هم خراب ...

منم از پستونک خوشم نمیاد 

زیر یک ماهه اینم میخوره تا بالا میاره ولی ولم نمیکنه یعنی هر بار قشنگ دو ساعت میک میزنه تا میخوابه ب ...

آره پسر تو هم بلد نیست سیری، انتظار نداشته باش 5 ساعت بخوابه، باید دو ساعت دو ساعت پاشه شیر بخوره وگرنه قندش میوفته