2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایا الان به نظرت زیاد پی پی میکنه؟؟؟؟؟؟

اتفاقا کم پی پی میکنه یعنی شیر کافی نمیخوره الان باید سه بار پی پی و پنج بار ادرار کنه

و اگه وزن گیریش هم خوب نیس به همین خاطره که شیر خوب نمیخوره

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

زیاد میشه۵ ۶بار

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ایا الان به نظرت زیاد پی پی میکنه؟؟؟؟؟؟ اتفاقا کم پی پی میکنه یعنی شیر کافی نمیخوره الان باید سه با ...

ربطی نداره عزیزم شیرمادرباشه بیشتره دفعش،شیرخشکیاگاهی هرچند روزه بعضیا سیرمیشن کافیه وزن خوبی ام میگیرن تا۷روز پی پی نکردن مشکلی نداره

ایا الان به نظرت زیاد پی پی میکنه؟؟؟؟؟؟ اتفاقا کم پی پی میکنه یعنی شیر کافی نمیخوره الان باید سه با ...

عزیزم اخه شیر خشک میخوره قبلا سه چهار روز یه بار پی می میکرد الان شده روزی ۲ بار

ربطی نداره عزیزم شیرمادرباشه بیشتره دفعش،شیرخشکیاگاهی هرچند روزه بعضیا سیرمیشن کافیه وزن خوبی ام میگ ...

نمیدونم کی به شما همچین حرفی زده گلم ،ولی حتما باید پ

پی پی کنه اولین نشونه سیر شدن بچه همینه میتونی تو نت سرچ کنی و بخونی منم نینیم شیر خشک میخوره هیچ ربطی به اینا نداره ولی اگه شیر خشک بخوره دفعات ادرار زیاد تر از بچه هایی که شیر مادر میخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اخه شیر خشک میخوره قبلا سه چهار روز یه بار پی می میکرد الان شده روزی ۲ بار

وای خیلی بده که کوچولو منم شیر خشک میخوره شاید شیر خشک خیلی غلیظ درست میکنی بیچاره بچه شکمش سفت شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیر خشک خودت میدی یا دکتر نوشت؟ چه مارکی

شببلاک میدم خیلی خوبه ده روزه شروع کردم دخترم ۳۰۰ وزن گرفته قبلا نان میدادم با شیر خودم ولی وزنش خیلی پایین بود الان یه کیلو کم داره دکتر ببلاک نوشت

وای خیلی بده که کوچولو منم شیر خشک میخوره شاید شیر خشک خیلی غلیظ درست میکنی بیچاره بچه شکمش سفت شده& ...

شکم دخترت چند روز یه بار کار میکنه شیر خشک چی میدی چند ماهشه چقد وزنشه