2777
2789
عنوان

لکه پوستی

202 بازدید | 13 پست

بچه ها نوزاد دوماهه دارم وقتی به دنیا اومد هیچ لکه ای نداشت بعد از چند وقت متوجه لکه اندازه کف دست رو شکمش شدم فک کردم ماه گرفتگیه و من نفهمیدم الان دیدم که رو دستشم اومده تو رو خدا اگه همچین چیزی اطرافتون دیدین راهنمایی کنین تا فردا که برم دکتر دیونه میشم😔😔😔😔

😆😆😆

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بزن نت ببین چیزی ننوشته

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

دختر منم تو اون سن رو رونش بود اما دوسه سانت بود الان ک رشد کرده رفته.اخه من شوهرم ی ماه گرفتگی بزرگ رو زانوش داره خواهر شوهرم تو صورتش داره واسه همین من کلی استرس داشتم ک فقط تو صورتش نباشه،شما تو خانواده دارین؟؟

نوشته به مرور بیشترم میشه درمان نداره😢😢😢

زیادم جدی نگیرحرفای نت روببردکترعزیزم انشالله زود خوب میشه🌹

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خدا کنه خوب بشه دعا کن عزیزم

انشالله گلم🌹🌹🌹🌹به حق علی🌹🌹🌹🌹