2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مامان خودشم میری هفته ای یه بار؟

نه ی جا زندگی میکنیم 

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
اخي چقدر سخت نميدوننبا كاراشون دل زنشو ميشكنن

بخدا دلتنگی سخته اره .

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
 خونه مادرم ؟ میگه هفتیی یبار 

عجب...شوهر من همون هفته ای یه بارم میاد اونجا چرت میزنه اینقدر ادای خسته ها رو در میاره که مامانم اینا بنده خداها میگن برو خونه شوهرت گناه داره خستس...درصورتیکه من گزاشتم ۴ ساعت بخوابه ک اونجا چرت نزنه و بداخلاقی نکنه...تا حالا خیلی سعی کردم چیزی نگفتم...گزاشتم ب وقتش در موردش باهاش حرف میزنم و حرف دلمو بهش میزنم بماند که اخرش میگه من خیلی سر کار خسته میشم و تو درک نمیکنی ...اما باید بگم خیلی تو دلم مونده

عجب...شوهر من همون هفته ای یه بارم میاد اونجا چرت میزنه اینقدر ادای خسته ها رو در میاره که مامانم ای ...

افرین برا من همینه هی میگه پاشو خستم 

عجب...شوهر من همون هفته ای یه بارم میاد اونجا چرت میزنه اینقدر ادای خسته ها رو در میاره که مامانم ای ...

من وقتایی ک سرکاره میرم صبحا ساعت ۱۰تا شب ساعت۹ تنها اونم میخاد بره نخاد نره مهم نیس واسم