2777
2789
عنوان

دوست پسر قبلی

468 بازدید | 25 پست

بچه ها من ماه دیگه عروسیمه چکارکنم همش یاد دوس پسر قبلیم‌میفتم ناخداگاه پیگیر پرفایلشم چکارمیکنه باکیه اما خب وقتی گفتم دارم ازدواج میکنم گف به سلامتی تلاشی نکرد منم ازدواج کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا وقتی فکرت پیش اون بود نباید ازدواج میکردی. ب نظر من ی نوع خیانته. سعی کن دلت  و جسمت هردوش ی جا باشه. 

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تا وقتی فکرت پیش اون بود نباید ازدواج میکردی. ب نظر من ی نوع خیانته. سعی کن دلت  و جسمت هردوش ی ...

اره شاید...ولی عقل خودمو همه اطرافیان‌میگفتن این موقعیت خوبو ازدست نده

اره شاید...ولی عقل خودمو همه اطرافیان‌میگفتن این موقعیت خوبو ازدست نده

پس از این ب بعد ههروخ اومد تو فکرت ب شوهرت بزنگ بحرف یا خوبیای شوهرتو ک بخاطرش گفتن موقعیتش خوبه و قبولش کردی فک کن

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم