2777
2789
منم با بابام دعوام شده خیلی دلم ازش پره  من بیرون میرم بهم گیر میده ولی اهمیت نمیدم

خیلییییی گیر میده چرا باباها اینطورین اخه

میشه برای خوشبختیم یدونه صلوات بفرستین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام تاج سرمه ازخدا میخام تن سالم بهش بده و دلخوش بااینک توی مجردیم بی نهایت اذیت شدم درحدی ک میخاستم از خونه فرار کنم ولی بازخاک پاشو میبوسم چون واقعا ب فکرم بود و دوسم داشت بخاطرخپدم حساس بود

بابام تاج سرمه ازخدا میخام تن سالم بهش بده و دلخوش بااینک توی مجردیم بی نهایت اذیت شدم درحدی ک میخاس ...

اره واقعا خوبیمونو میخوان این روزا میگذره

اره واقعا خوبیمونو میخوان این روزا میگذره

بابای منم خیلی گیره حتی خطم ندارم تاسرکوچه حق تنهارفتن ندارم سختگیره بخاطرننش اذیتمون میکنع.

ولی جونموبراش میدم ناراحت باشه قلبم نمیزنه

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
بابا خیلی رو مخ تو خونه پوسیدم نمیذاره برم بیرون  کاش میشد عوضش کرد😔

واقعا دلم سوخت واسه پدری که انقدر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده بچش اینجوری حرف میزنه راجبش

واقعا دلم سوخت واسه پدری که انقدر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده بچش اینجوری حرف میزنه راجبش

منم قدر زحمتاشو میدونم خیلی جاها درکش کردم از بیشتر خوشیام زدم که گناه داره پول نداره فشار نیارم بهش پس باید اونم درکم کنه یکم

منم قدر زحمتاشو میدونم خیلی جاها درکش کردم از بیشتر خوشیام زدم که گناه داره پول نداره فشار نیارم بهش ...

بله ولی عزیزم پدر مادر نگرانن صلاح بچشونو میخوان ولی الان متوجه نمیشی آینده میفهمی قدرشو بیشتر میدونی صبر کن