2777
2789
عنوان

ضایع ترین کارهایی که تو عروسی ها یا هر مراسم دیگه ای دیدید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453888 بازدید | 1322 پست

عروسی خواهرم بود اومدن خونه بابام که خداحافظی کنن رسم داریم تو اگه تو خونه پدر عروس شاباش بریزن اون پولا مال پدر مادر عروسه،مادر شوهر خواهرم باعجله همه شاباشارو باکمک خواهرش جمع کردن همین که میخواستن بزارن تو کیفشون زنعموم رفت وشاباشارو از دستشون گرفت گفت اینا مال پدر مادر عروسه ،،،خیلی بد شد براشون

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
هیچی دگ بعد چند دقیقه منو دوتا خواهر عروس کمک کردیم عروس موهاشو باز کنه اونا همچنین فیلم میدیردن عرو ...

😂😂😂😂😂نمیدونم چرا عروسی میگیرن دیگه

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بهش نمیگفتی! منم بودم ناراحت میشدم راستش. حالا چه کاری بود بگی؟ گذشته بود دیگه مراسم! الان فقط ح ...

اخه باهاش صمیمی بودم به شوخی گفتم که مثلا خاطره میشه برات نگو همه بهش گفته بودن کفرش در اومده بود سر من خالی کرد

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
یادمه بجه بودم توروستا مهمون بودیم رفتیم عروسی مهمونا همه روع گرفته بودن فقط دماغ بیرون بود نمیرقصید ...

وای یه نفر بود دلش بود برقصه بعد به صاحب مجلس میگفت بیا منو بلند کن 

اونم میرفت کشون کشون می‌آوردش وسط 😂😂

خب بگو میخای برقصی خبر مرگت خودت پاشو انگار این کشیدن دست و پا یه جور کلاس بود

آره واقعا اصلا من شوکه شدم 

باور کن از غذاهای تکراری الان عروسیا خسته شدم کاش منو دعوت کنن آبگوشت بدن اینقدر دلم خواست گفتی الان  

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه ها الان داشتم به این فکر میکردم که چه جالب میشه یه روز یه خانم و آقا پیام بذارن بگن ما از طریق ن ...

قطعا هفته بعدش تاپیک میزنن ک چ اشتباهی کردیم.داریم طلاق میگیریم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

من عروسیه فامیلای مادرشوهرم ک میرم همه چادر به سر یه گوشه میشینن فقط دوستای عروس میتونن برقصن اونم اینقدر چپ چپ نگاشون میکنن ک بیچاره ها میشینن..منم ک اینقدر دوس دارم لباس شیک بپوشم و برم وسط برقصم جرات نمیکنم..یه بار ضبطشون خراب شد مادرشوهرم و یه چندتایی خوشحال بودن ک خراب شده..من رفتم درستش کردم مادرشوهرم ناراحت شد رفت😐

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

عروسی دختر خاله همسرم عروس کلی برنامه چینده بود اهنگ دانلود کرده بود شش ماه رقص تمرین کردن با دام ...

اون ب بعد از مراسم فک کرده 

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
ن خسته 😘

فدایت💕#  

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢