2821
2789

معمولا غدد لنفاوی شکمی رو درگیر میکنه،اونم وقتی خیلی پیشرفت کرده باشه،شما بدتر از من خیلی درگیر بیماری هستی خواهر خودت رو کنترل کن،تنگی نفس بیشتر به قلب بر میگرده برو دکتر متخصص قلب و عروق،من وقتی که دریچه میترالم نارسا شد تنگی نفس شدید داشتم یعنی نفسم بالا نمیومد 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شماهم که غددلنفاوی گردنت بررسی شده مشکلی نداشته،نترس برو دکتر زودتر مشکلت حل میشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
میترسم این گره لنفیم ک تورم کرده مربوط به تنگی نفس و سرطان ریه باشه

نگران نباش خواهر برو دکتر نزار این خوره مریضی ذهنت رو خسته کنه برو دکتر متخصص قلب اون بررسی کنه نیاز باشه می فرسته متخصص ریه

غدد لنفاوی گردن مربوط به سرو گردن هست نه ریه،منظور از غدد لنفاوی که تو سرطان ریه درگیر میشه غدد داخل قفسه سینه هست

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792