2821
2789

#ترشی_بندری

🔷مواد لازم👇

🔹 تمرهندی :یک بسته

🔹موسیر:50 گرم

🔹هویج:3 عدد

🔹خیار:3 عدد

🔹رب انار ترش:1 لیوان

🔹بادمجان متوسط:3 عدد

🔹سیر:1 بوته

🔹کرفس:3-2 شاخه

🔹گل کلم:1 کیلو

🔹فلفل سبز ریز:50 گرم

🔹سیب زمینی ترشی:0/5 کیلو

🔹ادویه ترشی:1 تا 2 ق سوپ خوری

🔹گوجه فرنگی کال:5 عدد

🔹آب گوجه فرنگی غلیظ:1 لیوان

🔹سبزی معطر خرد شده:(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)1 لیوان

🔆طرز تهیه👇

🔅 فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-22 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه  قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق  شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

#سیر_ترشی

نکاتی برای تهیه سیرترشی

یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده از سرکه بالزامیک اگر نداشتید سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار  است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگش سیاه می شود . رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .همچنین سیرترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود . شما میتوانید با افزودن ۱ تیکه نبات این روند را سرعت بخشید .

همچنین ملاحظه میکنید که سیرترشی به مرور بعد هفت سال بسیار نرم می شود . استفاده از سس سویا سرعت این فرایند را بسیار تسریع می بخشد . با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید .

مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه

سیر خام ۳ کیلو

سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه

رب انار ۱ پیمانه

سس سویا ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیر ترشی

در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد.

اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید .

.

🤤

زرشک  تازه رو خیلی با دقت بشوریید چون برایه ترشی زرشک تازه به دسته هایه زرشک احتیاج داریم یعنی باید با خوشه باشه بعد که ابش کشیده شد مستقیم آب نریزید چون خیلی ظریف سریع جدا میشه با کمک دست آب بریزد روش بعد به نسبت مساوی آب جوشیده سرد و و سرکه رو اضافه کنید به ازای یه لیوان آب و یه لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک هم اضافه کنید درشو ببندید و به مدت یک هفته در جای خنک قرار بدهید.
.

خورش آلو اسفناج

دستور تهیه :👇

اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.

وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.

تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه)

وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)

و دوباره درب قابلمه رو میبندم  تا خوب به روغن بیفته.

پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید

عالی میشه.

.