2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 115 پست
انشالله که مامان شدی و برات میمونه گلم فقط استراحت کن و مراقب خودت باش

سر قبلی صدای قلبشم شنیده بودم وقتی بی بی چکم مثبت شد رو آسمونا بودم ولی الان فقط میگم خدا هر چی که هست یا نیست کمکم کن 😢

🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن حتما بعد اتمام پریودی شروع کنی من خواهر شوهرم دوران تخمک گذاریش اخرای پریودیشه

ن من رفته بودم دکتر سونو هم رفته بودم ی هفته بعد پری تخمک گذاریم بوده دقیقا وقت تخمک گذاری نزدیکی داشتم هم قبلش هم بعدش

ن من رفته بودم دکتر سونو هم رفته بودم ی هفته بعد پری تخمک گذاریم بوده دقیقا وقت تخمک گذاری نزدیکی دا ...

تخمدان راستم فولیکول ۱۸ میلی متر و تخمدان چپم فولیکول ۵ میلی متر همه چیمم طبیعی و نرمال بودش

چرا توسیزده هفته عزیزم دلیلش چی بود؟؟؟؟؟منم هفته ۱۴ هستم نگران شدم ؟؟؟علاییم قبل سقطط چی بود

نگران نباش خدا بخواد بنده شو بیاره سنگم از آسمون بیاد اون بچه به دنیا میاد مطمئن باش.من روزای تخمک گذاریم این ماه خورد به شهادت حاج قاسم انقدر گریه زاری کردم نشد اقدام کنیم .اقداممون یه روزای دیگه ای شد همه چی دست خدا خودشه واقعا الانم نمیدونم باردارم یا نه سپردم به خودش

نگران نباش خدا بخواد بنده شو بیاره سنگم از آسمون بیاد اون بچه به دنیا میاد مطمئن باش.من روزای تخمک گ ...

حالا علایمتو بگوووو چرا سقط شد

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
نه کلا الان نمیدونم نگران ترم ولی بدونم دیگه بهتره

ایست قلبی کرده بود نفهمیدم البته شما دیگه ۳ ماه اول رد کردی ان شاالله دیگه ازین نطرا خطری نیست

ایست قلبی کرده بود نفهمیدم البته شما دیگه ۳ ماه اول رد کردی ان شاالله دیگه ازین نطرا خطری نیست

دکترااا دلیلشو نگفتن .واینکه علایم بارداریتون از بین رفته بود یا نه 

احتمالا مال شما زودتر ایست قلبی داشته شما سیزده هفته متوجه شدی مگه انتی ندادی؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792