2777
2789
عنوان

دلداريم بدين

121 بازدید | 20 پست

بچه ها من پنج ساله عروسي كردم بحه نياوردم يعني اصلا تو فكر بچه نبودم  الان خيلي افسرده و پشيمان شدم به شوهرم ميگم چرا نگفتي بچه بياريم ميگه ما خودمون نميخاستيم تا بهش فكر كنيم . پارسال هم حامله شدم ولي مولار بود سقط كردم . الان چهار ماهم هست تو اقدامم . خيلي پشيمانم زودتر نياوردم 😞😞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ااووو فک کردم دیگه سنت گذشته و نمیتونی این که دلداری نداره ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس یکی از آشناهای ما الان تو چهل و خورده ای سالگی دیروز بچش به دنیا اومد اونم بچه نمیخواست تازه تصمیم گرفتن میخوان 

چقدرم خوشحالن و زندگیشون قشنگ شده😍

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

منم همینطور پنج ساله ازدواج کردم ی مدت شوهرم نمی‌خواست ی مدت خودم ،چند ماهیم هست تصمیم گرفتیم اقدام کنیم اصلا جور نمیشه اقدام کنیم حتی،الانم تو ی ماه دوبار پری شدم و بازم الان لکه بینی دارم😥

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤