2777
2789
عنوان

کنترل خشم

67 بازدید | 8 پست

سلام خانوما🌹🌹💜میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.. من علیرغم خیلی از ویژگی های مثبتی که دارم ی مشکل خیلی بزرگم دارم اینه که هر چیزی رو که احساس میکنم به زبون میارم و زود به هرچیزی عکس العمل نشون میدم مخصوصا وقتی از چیزی بدم میاد کاملا نشون میدم و اینقدر خودخوریییی میکنم ی فاجعه تو ذهنم درست میکنم البته به کسی ضربه نمیزنم فقط خودمو اذیت میکنم و خیلی غر میزنم پیش خانوادم و دارم مینالم همش و زبونم تند و تیز میشه فحش نه ها اما اون چیزی ک نباید بگم رو میگم مثلا این هفته هر روزش مهمان داشتم امروزم یکی اومد 2 ساعت موند بعدش دیگه کامل احساسمو به خانواوم بروز دادم و عصبی شدم ک چرا من درس دارم شما اصرار میکنید به نگهداشتن مهمان و اینقدر اعصاب خوردی درست کردم برا خودم ک از یک ک اونا رفتن هیچی نخوندم و گیج شدم خوابیدم و سرم درد میکنه خیلی حساسم نمیدونم چ کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی چیزی تو زندگیت کم داری یا ی چیز بزرگترین هست ازارت میده هنوز حلش نکردی اینا آثار اونه

اره قبولی کنکورمه همبشه میگم قبول بشم روحیم و اخلاقم از این رو به اون رو میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز