2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

92 بازدید | 15 پست

پدرم مدام تو خونه بهونه میگیره دادو بیداد وفحش به مامانم چرا بچه هات هیچی نشدن من چند وقته بیکارم دارم  زبان میخونم بابام از خواستگارم متنفره چون یک رگش عربه .خلاصه پدرم با هیچ کس نمیسازه کسی با ما رفت وامد نمیکنه پدرم خیلی توهین میکنه به مادرم وفامیلهاش برای همین اونها با ما کات کردن وفامیلهای خودشم خیلی سواستفاده چی بودن ما باهاشون کات کردیم خیلی از این رفتارهای بابام بدم میاد همش دعوا داره با همه نمیدونم چی کار کنم غصه میخورم خیلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غصه نخور خودت زندگی تو بساز

من از بعضی کاراس متنفرم مامان بزرگم مریضه مامانم میره بیمارستان میاد خونه فحش میده دادوبیداد واسه مامانت وقت داری واسه من وقت نداری هیچ وقت همه عقدها شو رو میکنه 

دقیقا بابای من همین رفتارو داشت و داره .یه بار مادربزرگم اومد همینجور دعوا راه انداخت باهاش .ببین باهاش درگیر نشید بذارید هرچی میخواد بگه تو این سن هم نه میشه باهاش حرف زد نه عوضش کرد .بجاش رو خودت کار کن و زندگیتو بساز

بخاطر اینکه خودشم هیچی نشده این آدما خیلی تحت فشار بودن الانم سر بچه هاشون خالی میکنن .

میگه بچه های همه خارج درس خوندن به بالاترین جاها رسیدن اصلا پول خرج کن نبود همش مارو در مضیغه میذاست تازه پولم داشت خرج داداش خواهرش ومامانش میکرد حالا من فوقم داداشم فوقه دوتامون دیپلم انقدر دادو بیداد میکنه میگه چرا بچه هام سر زندگیاشون نیستن داداشم ازدواج کرده خوبه خواستگار منو که رد کرد دوست دختر داداش کوچیکمم رفت دید دختره بد بود از اون روز مامانمو داغون کرده چرا پسرت عاشق همچین دختر سطح پاییینی شده چرا هیچی یادش ندادی .....

بخاطر اینکه خودشم هیچی نشده این آدما خیلی تحت فشار بودن الانم سر بچه هاشون خالی میکنن .

والا خودش همه چی داره هم شغل خوب هم خومه ماشین از صفر خودشو کشیده بالا ولی خیلی عصبی بود از بچگی پرخاشگریشاش تو مخمه برعکس مامانم بی نهایت ارومه هرچی این دادو بیدادیه ماملنم اروم ومتینه

صحبت های دکتر هلاکویی رو سرچ کن گوش بده .من کاملا درکت میکنم . 

مادر بزرگ من الان چهر ماه که از مرگ پدربزرگم میگذره هر چی غذا میخورد یک خط درمیون بالا میاورد بردنش بیمازستان یک هفتست سرم زدن بهش کلی لاغر شده شاید بمیره جای دلداری هی فحش میده