2777
2789
عنوان

شیرخوار

196 بازدید | 11 پست

سلام دوستان راهنمایی میخاستم بچم الان دو ماهشه اوایل خیلی سینم سفت میشد و شیرم نشت میکرد ولی الان چند روزه اصلا سفت نمیشه و نمیریزه حس میکنم شیرم کمه البته میدم بچم بخوره و تقریبا ارومه شیر خشکم بش ندادم الان همش استرس دارم که نکنه شیرم کمه و بچم گرسنس لطفا جواب بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اوایل سینه سفت میشه ،بعدش که دیگه خوب میشه، مایعات زیاد بخور ،پودر گالاکتومید هم مکمله هم شیر افزا ، اون رو هم بخور ،غذات خوب باشه ، استراحتت هم خوب باشه شیر هست ،اگه بچه وقتی میخوره ده پانزده دقیقه مک میزنه یعنی شیر میخوره ،اگه وزنش خوب باشه و گریه و بیتابی نکنه یعنی سیره دیگه

نسترنن جون خروجی خوبه ولی من همش نگرانشم ک نکنه شکم گرسنه خوابیده😔😔

اگه خروجی خوبه و تو مدفوعش دونه های کوچولو میبینی خیلی هم خوبه 

واکسن دوماهگی نزدی ؟ از رو وزنش میتونی بفهمی 

خوب اوایل سینه سفت میشه ،بعدش که دیگه خوب میشه، مایعات زیاد بخور ،پودر گالاکتومید هم مکمله هم شیر اف ...

فندق جان باور کنید از بس خوردم وزن ب  ۹ ماهگی بارداریم رسیده غذا و استراحتم خوبه ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

نسترنن جون خروجی خوبه ولی من همش نگرانشم ک نکنه شکم گرسنه خوابیده😔😔

نه خیالت راحت ،الان اهل تعارف نیست گرسنه بشه شیر نداشته باشی جیغ بنفش میکشه، مثل پسر من ،جوری جیغ میزد که دیگران میگفتند چکارش کردی سرش خورد به جایی!؟