2777
2789
عنوان

لوله های رحم

77 بازدید | 12 پست

سلام من ۲۰ سالمه و پریودهام هم منظمه و چند ماهه تو اقدام م ولی تا الان نتیجه نگرفتم.  بنظرتون میشه لوله های رحم م بسته باشه؟؟؟   تو سونوگرافی شکم و لگن گفت رحم طبیعی است و کیست ندارم

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی سونوگرافی مشخص نمیشه

به دکترت بگو عکس رنگی بنویسه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا میشه عکس رنگی هم ترس نداره منم ۱۹ سالم بود انجام دادم

پریودهات منظم بود؟؟ چی شد نتیجه ی عکس رنگی؟؟ هزینه ش چقدر بی زحمت

چجوریه دکترمن گفت روز۴ پریودت برو عکس رنگی میترسم

نه ۹ پریود رفتم از۷تا۱۰ باید بری 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
پریودهات منظم بود؟؟ چی شد نتیجه ی عکس رنگی؟؟ هزینه ش چقدر بی زحمت

نخیر.نخیر.۵۰۰ بود تابستون سال پیش فک کنم رفتم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اره فک میکنم خیلی

من از بچه های اینجاشنیدم دقیقا زمانی ک بیخیال شدن باردار شدن باید اون ماهی ک اقدام میکنی کلا واسه خودت کار جور کنی سرت گرم باشه ک اصلا نتونی بهش فکر کنی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من از بچه های اینجاشنیدم دقیقا زمانی ک بیخیال شدن باردار شدن باید اون ماهی ک اقدام میکنی کلا واسه خو ...

جوری ک اصلا از یادم نمیره

باز بود لوله هات؟

نه سقط داشتم عفونت گرفته بود خیلی کم که با اون دارو که تزریق میکنن رفع شد