2777
2789
عنوان

بچم زردی گرفته😔😣

159 بازدید | 19 پست

۶روزشه فداش بشم تا دیروز نداشت امروز چشماش رو به زردی رفته رنگ و روشم زرد شده یکم  😣😣😣چیکارکنم که همین یکمم ازبین بره چون میدونم تا فردا بیشتر میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببر دکتر کم باشه ویتامین آ میده ودستگاه میارین خونه رفع میشه نگرانی ندارا که به خدا سالم زایمان کنم برام کافیه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه من تا یک ماهگیش داشت دکتر میگفت برو خودش خوب میشه....شیرخشک خوبش کرد...فقط شیرخشک...چون باعث شد تند تند ادرار کنه...و دفع بشه...بعضی شبا از این مهتابی معمولیا میزاشتیم بالاسرش...شیرخشت و ترنجبینم دادیم...فقط خنکی زیاد بخور خودت اگه شیرتو میخوره و شیرخشک نان یک بده

گرمی اصلا نخور چون سریع میره بالا فقط خودت خنکی بخور مثل کاسنی،هندوانه،شربت اسفرزه،ترنجبین.من دکتر گفت اگه دست و پاش زرد بشه یعنی زردیش رفته بالا باید ببریش دکتر ما با اینایی که به شما گفتم خودم خوردم تندتند شیر بهش دادم زردیش رو آوردیم پایین.یه کم ترنجبین اندازه یه قاشق مربا خوری کم کم ترنجبین به نی نی هم بده هم خنکه هم شکمش کار میکنه زردیش میاد پایین

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
واسه ما که معجزه نکرد😭😭😭😭انقد خودمو و دخترمو خوردیم....فقط شیرخشک خوبش کرد

یعنی اونقد بالابوده.......ای بابا...من تا فهمیدم زردی دتره خوردم ب دخترم دادم زود خوب شد..البت ترنجبینم هردومون خوردیم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

پسر من از روز سوم زردی گرفت. رفتیم دکتر یه قطره داد و دو شب هم توی دستگاه زردی بود. دستگاه اجاره کردیم اوردیم خونه. بعد دو روز زردیش پایین اومد. ولی تا حدود یه ماه کم و بیش زرد بود