2777
2789
عنوان

بوی فاضلاب

227 بازدید | 18 پست

بوی فاضلاب منزل ما باعث فرار کردن هر کسی که می آمد به خانه ما شده بود، من گریه که این بو از کجا میاد ما که لوله هامون سالم هست و مشکلی نداریم! تا این که همسرم با شرکت لوله بازکنی تماس گرفت اومدن نگاه کردن چاهمون پر شده بود ما خیلی دیر فهمیدیم چاه داشت ریزش می کرد، خداروشکر با تخلیه چاه خیلی زود مشکلمون حل شد، حالا فکر کن ساعت 3 صبح زنگ زدیم اومدن کامل انجام دادن اگه شماهم مشکل من را دارین در تهران زندگی می کنید با این شرکت تماس بگیرین، به صورت شبانه روزی در تمام مناق تهران فعالیت دارند اسم شرکت هم شرکت پدیده سرویس هست. پدیده سرویس برای شما امکان تخلیه چاه و لوله بازکنی دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هم معلوم نبود تبلیغه

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

ما یبوست داریم. چاه مون پر نمیشه .😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ما یبوست داریم. چاه مون پر نمیشه .😁😁😁

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!