2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده همسر

752 بازدید | 40 پست

سلام دوستان ازتون خواهش میکنم کمک کنید بهم که باید با شرایطی که پیش اومده چ تصمیمی بگیرم. یک سال میشه که با عشقم آشنا شدم خیلی رسمی و خانواده ها در جریان بودن و هستن با اتفاق مادر عشقم ی ملاقات داشتیم که هر دو خانواده پسندیدیم که قرار شد چند وقت باهم اشنا بشیم بعدش بیان خواستگاری رسمی و بعد عقد که از این ماجرا یک ساله گذشته ولی هنوز نیومدن خواستگاری و دلیل خاصی هم نمیارن وقتی با مادرش صحبت کردم اصلا نمیگن که مخالفن اتفاقا میگن خیلی هم دوستت داریم ولی خواستگاری هم نمیان هی میگن این هفته و نمیان الان منو عشقم میخایم تصمیم بگیریم که خودمون بریم عقد کنیم ب نظر شما کارم اشتباه و بعدا پشیمون میشم یا ازدواج کنم و چشم بذارم رو همه چیز؟ ببخشید طولانی شد🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباهه

خودتو بکش کنار ب عشقت بگو خونوادش رو راضی کنه بیان خواستگاری دیگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خب عشق شما نمیتونه بشینه با ننه اش جدی حرف بزنه؟ 

عشقت یکم بی خیال نیست؟ 

با این تفاسیر آیا میشه اسم فرد مقابل رو عشقم گذاشت؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍