دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
خدایا میدونی دل من❤ دلبستهی دلیه که دل بسته بهم...میدونی قصهی عشق ما اونجور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتیهای هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعلهورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره میشینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بندههای حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانهی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایهی خودت نصبیبمون کن سایهی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره میرسه روزهای قشنگمون😍الهیآمین🙏{بهمنمآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا میتونم💪شروع ورزش و بهاندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که میتونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.