2777
2789
عنوان

ویروس HPV

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 51 پست
این ک میگن بعد خوب شدن ولی ویروس تو بدن امکان دوبار ب وجود اومدنش هس درسته؟؟؟ تنها راه انتقالش رابط ...

ببین تو واکسن هم که میزنی ینی ویروس رو وارد بدنت کردی،اینکه یکم بمونه و بدنمون آنتی بادی علیهش تشکیل بده خودش باعث درمان میشه و مصونیت ایجاد میکنه که دوباره مبتلا نشی و بافتو تخریب نکنه ولی خوب میشه استادمونم داشت 😁 خوب شده بود 

به ما ک گفتن رابطه جنسی ولی خب الان یکی کامنت گذاشته اپیلاسیون و استخر عم میشه!نمیدونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍
ببین تو واکسن هم که میزنی ینی ویروس رو وارد بدنت کردی،اینکه یکم بمونه و بدنمون آنتی بادی علیهش تشکیل ...

یعنی بعد خوب شدنش میشه واکسنشو زد ؟؟؟؟

اینکه اگ مقعدی باشه حتما ب واژن هم می رسه یا ن دیگه درمان کنمش ب اون ربطی نداره

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلش رابطه جنسی عه و ممکنه باعث سرطان دهانه رحم یا سرویکس بشه بذنامه واکسیناسیون تو ایران نداریم و ...

آره متاسفانه دیر فهمیدم. الان چندتا تایپشو گرفتم. دکتر گفت دیگه الان که گرفتی واکسن به درد نمیخوره. فقط تحت نظر باید باشی. البته اون واکسنم سرچ کردم فقط مال سه چهار تا تایپه. این ویروس ۳۰...۲۰ تا تایپ داره. چندتا شونم های ریسکن. یعنی اون واکسنه همه رو یا حد اقل همه های ریسکارو پوشش نمیده. 

یه خانم مستقل و قوی 
عزیزم اگ شما مبتلایی ب شوهرتم منتقل میشه . از کجا شک کردی ک داری.اخه میگی زگیل نداری

هیچی . علامتی نداشتم. دکتر زنانم گفت یه بار چک آپ بده ببینیم چه خبره. واسه آزمایشات قبل بارداری رفته بودم. خیلی هم گرون بود. فقط تست تایپ های این ویروس ۴۵۰ هزار تومن شد. نمونه برداریشم که همون پاپ اسمیره قیمتش جدا. حدود ۸۰ تومن. 

یه خانم مستقل و قوی 
آره متاسفانه دیر فهمیدم. الان چندتا تایپشو گرفتم. دکتر گفت دیگه الان که گرفتی واکسن به درد نمیخوره. ...

برا بارداریت مشکل نداره

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
هیچی . علامتی نداشتم. دکتر زنانم گفت یه بار چک آپ بده ببینیم چه خبره. واسه آزمایشات قبل بارداری رفته ...

منم امروز رفتم بخاطری زگیلو دیدم شک کردم .دکتر گف اره هس ولی ریزه.گف آزمایشش ۴۰۰میشه حدودا

فقط پاپ اسمیر گرفت 

اره چرا خوب نشه! یکی از راه های درمانیش هم فریز کردنه گویا فقط خب میدونی که با رابطه جنسی منتقل میش ...

الان ک مطمئنم دارم نیازی ب آزمایشه؟؟؟

برا بارداریت مشکل نداره

نه. ولی احتمال زیاد دکتر ترجیح بده طبیعی نباشه. تو اینترنت خوندم که این موارد سزارین بهتره تا به بچه منتقل نشه. اما در کل مشکلی نبود. دکترم گفت خیالت راحت. فقط بابت احتمال ابتلا به سرطان دهانه رحم باید تحت نظر باشم زود زود. 

یه خانم مستقل و قوی 
الان ک مطمئنم دارم نیازی ب آزمایشه؟؟؟

آره بهتره بدی. چون هزار تا مدل داره اون ویروس. بهتره معلوم شه مال تو از کدوماست. بازم با دکترت مشورت کن. اگه مشکل مالی نداره بده. 

یه خانم مستقل و قوی 
نه. ولی احتمال زیاد دکتر ترجیح بده طبیعی نباشه. تو اینترنت خوندم که این موارد سزارین بهتره تا به بچه ...

اخه خودم اول متوجهش شدن ک زگیل گرفتم اخه احساسش کردم.علائمشم دارم سوزش خارش شدید.حتی گف اون بخاطر خارش پخش میشه .از دوهفته پیش ک فهمیدم الان بیشتر شدن .گف تو احتمالا از قبل تو بدن وارد شده الان خودشو نشون داده

یعنی بعد خوب شدنش میشه واکسنشو زد ؟؟؟؟ اینکه اگ مقعدی باشه حتما ب واژن هم می رسه یا ن دیگه درمان کن ...

حتماااااا به واژن نمیرسه خب بستگی داره تو کدومشو گرفته باشی یسریا اصلا اونقدا خطرناک نیستن زود درمانش کنی مشکل نداره اینکه میگن سرطان ایجاد میکنه هم همشون اینجور نیستن

اصلا نگران نباش فقط برو دنبال درمانش 

الان ویروسش خیلی مقاومت دارویی نگرفته ولی تا پنج شیش سال دیگه ممکنه خیلی خطرناک تر بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍
حتماااااا به واژن نمیرسه خب بستگی داره تو کدومشو گرفته باشی یسریا اصلا اونقدا خطرناک نیستن زود درمان ...

ممنون عزیزم مرسی از  اطلاعاتت 

دارو داد بهت؟ برا درمانش چی گفت؟ 

اره دارو داد.تا هفته دیگه دوباره برم پیشش

گف رابطه اصلا نداشته باش فعلا.