2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه شاید ی مدت پیشت بودنی خوب شه ولی باز بیرون بهش ی چی بگن تغییر رویه میده هفت سال خودمو کشتم اخرش فهمیدم زور الکیه اون مدت هیچی نمیگم بعد کم کم نظرشو تغییر میدم باید بذاری از جو در بیاد

آخه منو شوهرم هیییییییچ مشکلی نداریم فقط اینکه دهن‌بینه و مامانش همیشه پشت سرمن دروغ میگه و بهش یاد میده بامنو خانوادم یه رفتارای خاص کنه

وقتی از مامانش دوره و تاثیر حرفاش کم میشه خیلی به خانوادم محبت میکنه و تحویلشون میگیره یعنی کل دعواهای ما سر مادر عفریتشه خیر نبینه دیگه خسته شدم قبولم نمیکنه دهن بینه و مادرش دروغگو

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
نمیشه شاید ی مدت پیشت بودنی خوب شه ولی باز بیرون بهش ی چی بگن تغییر رویه میده هفت سال خودمو کشتم اخر ...

فقط مشکلم حرف مادرشه عین شیطان حرف میزنه میره تو جلدش حرفای دیگرانو میگه میگم من این مدلیم ولی مادرشو که نمیگه قسم میخوره مادرش پشت سرم حرف نزده هزاربارم ثابت کردما ولی خیلی پرروه

فقط مشکلم حرف مادرشه عین شیطان حرف میزنه میره تو جلدش حرفای دیگرانو میگه میگم من این مدلیم ولی مادرش ...

ببین مادرشوهر من با ی جمله کلا زندگیمو بهم میریزه ولی سعی نکن باشوهرت بحث کنی چون اون بیشتر میخواد ثابت کنه مادرش خوبه ی مدت سیاست سکوت و در پیش بگیر کم کم بهش اثبات میشه

ببین مادرشوهر من با ی جمله کلا زندگیمو بهم میریزه ولی سعی نکن باشوهرت بحث کنی چون اون بیشتر میخواد ث ...

میدونه مامانش عفریته س ولی نمیفهمه که بادفاع ازش فقط زندگیمونو خراب میکنه اصلا شعورش نمیرسه به این چیزا گفتم من دیگه بعد۵سال کامل مامانتو میسناسم نمیخواد به من ثابت کنی خیلی خوبه فقط باعقل خودت ببین چجوری رفتارمیکنه.میره پیش مادرش چشم و گوش و عقل و زبونش همه تعطیل فکرمیکنم طلسمش کرده خیلی دعاو اینجور چیزا بلده آخه به عمرم ندبدم همچین‌چیزی واقعا شوهرم یه نمونه کمیاب شایدم نایابه

میدونه مامانش عفریته س ولی نمیفهمه که بادفاع ازش فقط زندگیمونو خراب میکنه اصلا شعورش نمیرسه به این چ ...

زیاد ایه الکرسی بخون من شوهرم پیش خودم از زیر میز خونشون دعا پیدا کرد

کاریش نمیشه کرد واقعا سوره ناس وفلق و ایه الکرسی زیاد بخون