2777
2789
از اون وقت که اومده اویزون میز منه چه قدر ناخنت خوشکله کیفت خوشکله هی هر چی هیچی نمی گم ول کن نیست ف ...

چراهیچی نمیگی یبار جدی وبااخم نگاش کن وبهش بگو لطفا درمورد من وناخنم وچمیدونم وسایلام نظر نده بگو این همه همکار مرد داریم یه نگاه بنداز بهشون ازشون یاد بگیر

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها بودیم عزیزم وقتی کسی هست چنان سنگینو و سربه راهه

نمیدونم خودم باشم ازترس صدام میلرزه گریه میکنم ولی تو نترس بهش اخم کن وبگو دیگه نیاد توی اتاقت😞😞

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
می گه کاش تو ۱۰ ساله پیش می اومدی می دیدمت یعنی خااااک

وااای رسماداره بیحیایی پیشه میکنه به زنش نگو ولی اول بخودش وبعدم برو به داداشش بگو مرتیکه حیز

وااای رسماداره بیحیایی پیشه میکنه به زنش نگو ولی اول بخودش وبعدم برو به داداشش بگو مرتیکه حیز

آره بابا من ۴ شنبه ها کلاس دارم ناهار می مونم سر کار گفت فردا ناهار می گیرم می آم با هم باشیم منم گفتم با خانومتون بیاد

چرا من که این قدر حواسم به زندگی بقیه هست مواظبم زندگی یه زن به خاطر من خراب نشه خدا یه گوشه چشمی نم ...

بقول بابام میگه زنها زمان قدیم مثل آتیش بودن کسی جرات نمیکرد بهشون چیزی بگه منظورش اینه باید طوری رفتار کنی مردها بترسن نیان سمتت وبهت حرفی بزنن که مبدا بسوزن