ol مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 134 عنوان پس انداز 85 بازدید | 7 پست سلام..خوبین دوستانپسرم ۲۳ماهشه..پسرم۲ماهه بود که دور از چشم شوهرم برا پسرم حساب باز کردم و دارم براش پس انداز میکنمشوهرم نمیدونه..مخالف هم نیست ولی چون قسط و خرجمون زیاده خودش نمیتونست پس انداز کنه براش...بنظرتون کارم خوب بود یا نه؟؟برا شوهرم بگم؟؟ 1398/11/01 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaabel2 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 9774 ن نگو کار خوبی میکنی 💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
مامان-_الی عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 495 خیلییی کار درستی کردی ولی می تونی بیمه اش کنی بجای پس انداز تو بانک . بیمه بهتره پســـرم دنیامــــه
مامان-_الی عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 495 ما پسرمونو بیمه کردیم از یک سالگیش الان دو سال و خرده ای هس سنش پســـرم دنیامــــه
ol مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 134 خیلییی کار درستی کردی ولی می تونی بیمه اش کنی بجای پس انداز تو بانک . بیمه بهتره اتفاقا بیمه ش هم کردمالبته اینو هم شوهرم نمیدونه..میگه بعدا براش حساب باز میکنم.. یا میگه بعدا بیمه اش میکنم...منم گفتم وقتی تو کاری نمیکنی من خودم میدونم و پسرم۵ماهه بیمه اش کردم
مامان-_الی عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 495 اتفاقا بیمه ش هم کردم البته اینو هم شوهرم نمیدونه ..میگه بعدا براش حساب باز میکنم.. یا میگه بعدا ب ... یعنی خودت درامد داری ک بیمه ش کردی؟؟ پســـرم دنیامــــه
ol مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 134 یعنی خودت درامد داری ک بیمه ش کردی؟؟ نه..شوهرم بهم ماهانه ۱تومن پول میده..برا خرج خونهصرفه جویی میکنم هرچی موند برا بیمه پسرمه..ماهی ۷۰تومن میدم برا بیمه ش
ol مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 134 نه.. شوهرم بهم ماهانه ۱تومن پول میده..برا خرج خونه صرفه جویی میکنم هرچی موند برا بیمه پسرمه..ماهی ... البته اگه کم بیارم بازم بهم پول میده..ولی خودم سعی میکنم درست مدیریت کنم...مثلا ۱۵۰میذاشتم کنار برا پوشک پسرمولی پوشک کهنه ای براش میبستم دیگه ماهی ۱بسته پوشک براش میگرفتم..بقیه ش میذاشتم تو حسابشخداروشکر ۱ماهه از پوشک کلا گرفتمش