2777
2789
عنوان

حدود ۱۰۰میلیون پول .....

118 بازدید | 14 پست

سلام،ما ۱۰۵تومن پولی داریم

بعد ماهی ۳تومن درامد ماهانمونه ک بخدا همش خرج میشه!

ماشینمونم قدیمیه سمند  بنزینی و دیگه افتاده خرج

اگه شما جای من بودید چکار میکردید؟

باپولتون سرمایه گذاری میکردید؟ چی میخریدبد؟

ما قصد داشتیم باهاش خونه بخریم ک نمیشهه اصلا

ماشینو عوض کن بعدم طلا بخر

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصفشو بزار بانک مثلاً رسالت یا مهر ایران روش بعد چند ماه وام میدن 

با سودش قسطشو بده 

یا ماشین ثبت نام کن مثلادو تا تیبا و سرش سود کن 

تا بتونی خونه بخری

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
یعنی بانک نمیزاشتین سود بگیرین؟ خب طلا یهو ارزون نمیشه.؟

عزیزم ارزش پولت میاد پایین ما تمام پس اندازمونو میکنیم طلا فقط یه مقدار کوچیکش رو میزاریم حساب 

بعد چی ارزون شده که طلا بشه عزیزم روزبروز داره همه چی گرونتر از روز قبل میشه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
نصفشو بزار بانک مثلاً رسالت یا مهر ایران روش بعد چند ماه وام میدن  با سودش قسطشو بده  ...

خوشم از خرید ماشین اینجوری میاد ک شما گفتی

ولی خب نمیشه ثبت نام کرد

میدونی ۴۰تومن همین پول وامه ک از مهر گرفتیم ماهی ۹۰۰قسط شه

آهان ....

عزیزم پول طلا و ماشین اصلا نده 

دیگه طلا از این بالاتر نخواهد رفت 

پارسال دوستم سرویس خرید 25 امسال با یه میلیون سود فروخت 

اگر ماشین بنویسی رو قیمت کارخانه و بازار میتونی سود کنی 

و خونه ای که میخری رو بده رهن بزار روی پول خونه 

از وام مسکن یکم استفاده کن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد