2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

103 بازدید | 11 پست

سلام 

آزمایش بتا رو من دیروز دادم تو هفته چهارمم عددبتا رو نوشته ۴۶۸.۲۰

الان این ۴هزار خونده میشه یا چهارصد و شصت وهشت؟؟ 

برا هفته چهارم خوبه؟ 

و اینکه ربطی به جنسیت داره؟؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
عددبتا خوبه
6
85%
خوب نیس
1
14%

ای‌وای دستم خورد😱😱😱

خوبه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه 

فکر نکنم به جنسیت ربطی داشته باشه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ای‌وای دستم خورد😱😱😱 خوبه

عزیزم ایشالا هر چی زودتر باز مامان بشی

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم ایشالا هر چی زودتر باز مامان بشی

ممنونم عزیزم. برام دعا کن😚

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
ممنون پس خوبه برا هفته چهارم  و اینکه مراقبت خاصی لازمه برا ماه های اول؟

بله استراحت کن 

وسایل سنگین جابجا نکن 

غذای مقوی بخور 

من ۳روز بعدموعدم ۵۰۰ ودختردارم جاریم ۱۰۰۰بود الان پسرش بدنیا امده خداروشکر کن که مامان شدی

مرسی عزیزم اما من دوروز  قبل موعدم دادم بتا که ۴۶۸ بود

و اینکه اخه اکثرامیگن بتا اگه کم باشه پسره