2777
2789
عنوان

عید*******

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 157 پست
همین ماه برا دخترام لباس عیدشون رو میخرم میخوام به پوستم بیشتر رسیدگی کنم ان شاءالله اردیبهشت میرم ...

انشأالله بسلامتی جانم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم استرس میگیرش

نه اتفاقا انگیزه میگیره بره کاراشو بکنه من بایه بدبختی دارم خونه تکونی میکنم باورت نمیشه هروقت میخابونم پشرمو بدو بدو میریم یکی دوتا کابینت تمیز میکنم باز بیدارمیشه ولی همونم با ذوق انجام میدم هنوزم عین بچه ها واسه عید ذوق دارم دلخوشی دیگه ای که نداریم همین عیدامونده برامون فقط

اسی خودت چه کارایی کردی؟ خونه تکونی کی میکنی؟!

من شوھرم سربازه یکھفتھ از ایام عید سر پسته تازه عروسم 2ماهھ اومدم سرزندگیم /میخام لاغرکنم8کیلووزن الانم68 بایدبشم60/لباسم دارم.

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
من شوھرم سربازه یکھفتھ از ایام عید سر پسته تازه عروسم 2ماهھ اومدم سرزندگیم /میخام لاغرکنم8کیلووزن ال ...

ایشالا گلم لاغرم میشی نگران نباش. عروسیتم مبارک باشه عروس خانوم. الهی چه سخته ادم شوهرش دور باشه درکت میکنم منم همینجوریم  پس خوش بحالته خونه تکونی انچنانی نداری😀من یه انباری دارم فقط که خیلی کارداره از چندماه پیش که پسرم دنیا اومدم تمیزش اونجوری اساسی نکردم اونجا تمیز شه کاردیگه ای ندارم

نه اتفاقا انگیزه میگیره بره کاراشو بکنه من بایه بدبختی دارم خونه تکونی میکنم باورت نمیشه هروقت میخاب ...

عزیزدلمممممم خاھری روز وروزگارتون خوش دلتون شاد 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨