2777
2789
عنوان

عید*******

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 157 پست

ما 6ماهه اثاث کشی کردیم 

دوده گرفتن انچنانی ندارم

عید به امید خدا میریم شهرخودمون

6روزی اونجا هستیم و شاید چندجا بریم مسافرت

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

برنامه چاقی لاغری ندارم

قصد خرید لباس ندارم همونایی که دارم استفاده میکنم واصلا برام مهم نیست که تکراری باشه.😊

گردگیری هم من همیشه مرتب دارم 

اسفندماه رو بیشترازایام عید دوست دارم عیدبرام خسته کنندس و یه سری رفت و آمدها برام ایجاد دردسرمیکنه تواین ایام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام چاق بشم انشالله بتونم دعام کنید بعدشم لباس دادم خیاط واسم بدوزه واسه جشن دخترم تواسفنده ی دستم خونگی میگیرم بایه شال برارولباسام خونه تکونیم چون باردارم فقط ی دست سطحی میکشم تمام اشپزخونمو اینارومیشورم بای گردگیری 

تیکر تولد یکسالگی دخترم
سال 98هست از بس نحس وبد بود که اولاش با سیل شروع شد بعدش گرونی ها وهزار گرفتاریای دیگه که اصلا امسا ...

وایییییییییییی گفتی 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
کالری شماری کلافه ام میکنه به شدت...من جنبه ندارم بهم بگن بخور اما کم باید بگن هیچی نخور و سخت بگیرن ...

درکل میگم رژیم‌پروتیین چون تنوع غذایی ندارن برات سخته 

من قبلا بزور سه روز گرفتم

هیچ جورشو بلدنیستم کسی ام نیس یادم بده

عزیزم من مغازه دارم/و کارم کارای ھنریع دسته گل عروس و تاج و تم ھای مناسبتهای مختلف وکارھای نمدی 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨