2777
2789
عنوان

ربا

1318 بازدید | 20 پست

روزی از حضرت محمد(ص)پرسیدند بدترین و پست ترین گناه یک انسان چه میتواند باشد؟

آن حضرت در جواب فرموند به خدا سوگند؛بدتر و منفور تر از ربا و ربا خواری ندیدم.ربا بارها بدتر از با  عرض پوزش(زنای محسنه در خانه ی خداست)هززززززار الله اکبر و هزاران بار ووووووایِ بر من.در ادامه آن حضرت فرمودند جامعه ای که در آن ربا وارد شود بیشترین مرگ و میرهایش برای جوانان میشود.با ربا انسان به خدا اعلان جنگ میکند و این اعلان بی پاسخ از طرف خدا نمیماند

این نوشته با داشتن حدیث عربی دارای سند و مدرک است.

سود و سود دهی هرگونه اش حرام است

حتی برای بانک هم قبول نکنیم(حساب قرض الحسنه افتتاح کنیم)

درسهایی از درس استاد دکتر مصطفی نجفی(دکترای فلسفه_فقه_روانشناس)_معاونت ریاست جمهوری و (انقلاب اسلامی) دفتر نشریه میباشد

دِرْهَمُ رِبا أَعْظَمُ عِنْدَ اللّه مِنْ سَبْعينَ زِنْيَةً بِذاتِ مَحْرَمٍ فى بَيْتِ اللّه الْحَرامِ و قال: الربا سبعون جزءا أيسره ان ينكح الرجل امه في بيت الله الحرام‏

يك درهم ربا نزد خداوند سنگين تر است از هفتاد بار زنا كردن با محارم در خانه خدا و فرمود ربا هفتاد جزء دارد که آسانترینش اینست که مرد با مادرش در بیت الله الحرام ازدواج کند

بحار الانوار(ط-بیروت) ج 100 ، ص 117 ، ح 13 - تفسیر نور نورالثقلين ج 1، ص 295، ح 1177

@farhangestaneirani

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به راحتي ١٨ درصد سود ناقابل رو وامها پس ميگيرند كه عين خيالشونم نيست

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

وقتی پولتونو جایی میذارید و فقط قراره بهتون سود بدن اسمش هر چی که باشه ربا حساب میشه،سود گرفتن وقتی ربا نیست که تو ضرر هم شریک باشی مثل بورس که ممکنه سود کنی ممکنم هست ضرر کنی،یا وقتی پولتونو میدین به یه نفر باهاش کار کنه قرارداد میبندین که هر چه قدر سود کرد با هم شریک باشید و اگه ضرر هم کرد این ضرر پای جفتتونه،سودهای بانکی از لحاظ شرعی ربا حساب میشن ولی متاسفانه با عناوین مختلف سعی در تطهیرش دارن حتی وامهای بانکی هم همینطور،نظر اکثر علما هم همینه ولی خوب کسی معمولا اهمیت نمیده چون متاسفانه زیادی جا افتاده و عادی شده،تو بعضی کشورای خارجی به مسلمانها وامهای بدون سود میدن چون وام با سود بانکی با اعتقادات مذهبیشون جور نیست ولی خوب متاسفانه تو کشور ما اینا جور دیگه جا افتاده