2777
2789
عنوان

صافی مو

22043 بازدید | 30 پست

به نظرتون کدوم روش بهتره وضرر نداره دیگه از موهام خسته شدم دیگه اتو هم میکشم صاف نمیشه ازروزی که رنگ کردم موهامو اینطوری شذه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
کراتین
10
71%
یا صافی دائمی
4
28%
خداجون عاشقتم

من ک الان ماسک تخم مرغ و شنبلیله گذاشتم😁😁😁تقویت بشه زود بلند بشه،چرا موهاتو صاف میکنی?!!فر که خوشگل تره،من اصلا نمیخوام صاف کنم،وقتی بلند میشه موس میزنم خیلی ناز میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه موهات رنگ دکلره نداره میتونی صافی دائم یا ریباندینگ استفاده کنی اگه رنگ دکلره داره کراتین کن که ۵۰ درصد صافی میده ۵۰ درصد احیا من خودم آرایشگرم ولی اگه فقط میخوای صاف بشه دارک بکن

اخه رنگ کردم وز شده ازحموم میام میره رو هوا

روغن ارگان بزن،ی مدت اتو و سشوار نکش،بدترش میکنه،قبل ازز حمام حسابی روغن نارگیل برن ماساژ بده بعد ی کلاه رنگ بزار یکی دوساعت بمونه بعد برو حمام،بهش برس درست میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من ک الان ماسک تخم مرغ و شنبلیله گذاشتم😁😁😁تقویت بشه زود بلند بشه،چرا موهاتو صاف میکنی?!!فر که خوش ...

ماسکت تاثیر داره؟سفیده یا زرده؟

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

یه اتوموی جدیداومده برای صافی موخواهرم شهرستان موهاشوصاف کرده ازحموم میادبایه بادملایم سشوارصاف میشه وقتی ریشه درمیادمیره فقط ریشه رومیکشه خانمه هرچندماه یکبارتهرانم میادبرای ترمیم توی اینستابزن صافی مواتوموی نانو

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
خوش به حالت 

خوشی نداره بابا حسرت اینو داشتم که موهام حالت دارباشه، نه اینکه همش دورم ریخته باشه

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم