2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خیلی خیلی از شیرینی بدم میاد حاضر بودم 10 بار خون بگیرن ازم اما اون پودر رو نخورم 

ولی خب خوردم دیگه اجباری 

مزه اش اونقدر بد نبود که من فکر میکردم 

حالم هم بد نشد

آب زیاد بخور تا اون حس بد تهوع نیاد سراغت

رستا دختر قشنگم همه دار و ندارم ❤

برای من نصف لیوان پودر پرتقال ریخت تو یه لیوان با یکم اب گفتم الان بالا میارم نمیتونم گفت با دوتا لیوان اب مخلوطش کن. رفتم خونه یکساعت بعدش رفتم آز چون همش بالا میاوردم از محیط اونجا و بوی مواد شوینده و بوی همه چی

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
یعنی با یه بار؟

🔴 قابل توجه کلیه خانم های باردار و کلیه خانم هایی که در شرف بارداری هستن و تمام پرسنل زحمت کش بهداشت:

‼️ ازمایش غربالگری دیابت بارداری خود عامل ابتلا به دیابت هست ... خواهش مندیم تحت هیچ شرایطی از ماده سمی و مضر  #گلوکز مایع استفاده نکنید و نخورید ... این ماده عامل مهمی برای ضربه زدن به پانکراس. کبد . کلیه می باشد و فرد مورد نظر قطعا #دیابت میگیرد... طبق مراجعات خانم ها به کلینیک مشاوره طب اسلامی ایرانی ما ۸۰ درصد خانم هایی که برای غربالگری دیابت به بهداشت مراجعه کرده بودن به #دیابت مبتلا شدن و ۲۰ درصد باقی مانده نیز به دلیل مقاوم بودن بدن فقط حالت تهوع و مشکلات گوارشی پیدا کرده بودن

❌ پرسنل بهداشت شما مدیون هستید به خاطر این کار و بدانید عامل مبتلا شدن مادر و کودک به دیابت شما هستید ‌..
❌ کسانی که در دوران بارداری قرص کلسیم مصرف کرده اند قطعا بدون تردید نوزاد آنها با رسوبات ادراری و سنگ کلیه به دنیا خواهد آمد ‌‌...

❌بدانید که توطئه بیمار کردن مردم با اجرای سند بالا دستی بهداشت ماسونی جهانی توسط وزیران غرب زده بهداشت کشور اجرا می شود ....

دوستان اصلا نخورید این پودر خودش باعث دیابت میشه

این چه حرفیه ؟؟؟!!!! 

چه ربطی داره مگه مثلا با خوردن یه لیوان چای شیرین کسی دیابت میگیره ؟؟؟!!!

بدن خودش باید بتونه بلافاصله انسولین ترشح کنه واون حجم قند رو کنترل کنه اگر نتونه یعنی فرد مشکل داره 

بدون اطلاعات علمی به کسی مشورت ندین ...

رستا دختر قشنگم همه دار و ندارم ❤
🔴 قابل توجه کلیه خانم های باردار و کلیه خانم هایی که در شرف بارداری هستن و تمام پرسنل زحمت کش بهداش ...

ای وای نمیدونستم پس چرا دکترها اصرار دارن بگیریم حتما

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...