2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

188 بازدید | 18 پست

سلام. پسرم ۶ ماه و نیمشه. روی بدنش پر شده از دونه های قرمز. زیر بغلش و دور گردنش وحشتتتاک شده دیگه انگار یه لایه قرمزززز و برجسته اس. کشاله رونش هم همینطور. ولی بقیه جاهاشم هست ولی کمتره. بردمش دکتر دارو داده هیدرو کورتیزون و داروی خوراکی هستاز و کلوتریمازول. ولی فرقی نکرده. اصلا چیه اینا؟؟؟ توروخدا کسی تجربه داره کمک کنه... خیلی بدنش ناجور شده. رو صورتش نیس ولی بقیه تنشو لمش کنی زبر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زونا باشه ب هیچ عنوان پماد توصیه نمیشه ببرش دکترپوست ک تشخیص درست بده من مامانم اینطوری بود پمادزد بدترشد حتما ب دکتر متخصص مراجعه کن خیلی عذاب دهندس یطورایی دون دون قرمز ک توش اب جمع شده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مگه دکتر نگفت اسم بیماریشون ؟

احتمال زیاد بیماری سنجاقک باشد  زود خوب میشه 

نگران کننده نیست

دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا

از دکترش نپرسیدی داری از ما میپرسی؟ 😒

دوباره ببر یه دکتر خوب و ازش توضیح کامل بخواه

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
سلام صبح بخیر...عزیزم این اگزما هس ...باید پماد کالاندولا و ان ان باهم قاطی کنی به بدنش بمالی ....یا ...

سلام گلم. صبح شمام بخیر. مطمئنی عزیزم؟؟؟ داره گریم میگیره .

عزیزم بردمش دکتر و نتیجه نگرفتم که الان دارم اینجا هم میپرسم 

دکترش خوب نبوده و تجویز درست نکرده پیش متخصص اطفال ببر

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
چی هست این سنجاقک؟؟؟

چیز مهمی نیست اکثر بچه ها میگیرند و خودش هم خوب میشه ببرش متخصص اطفال تا مطمئن بشی 

خیالت هم راحت تر میشه

کدوم شهر هستی؟

دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا
اگر زونا باشه ب هیچ عنوان پماد توصیه نمیشه ببرش دکترپوست ک تشخیص درست بده من مامانم اینطوری بود پماد ...

زونا رو من شنیدم سن بالا میگیرند. و اینم دون دوناش خشکه خشکه.