2777
2789

ویزای همراه معمولا در مورد بیمار هست، اگه شما هم دعوتنامه یا شرایط درخواست ویزا رو داشته باشید میتونید ویزا بگیرید، ولی به صرف اینکه همسرتون ویزا گرفته شما واجد شرایط نیستید، برای کدوم کشور میخواهید؟

... و من به تو ایمان دارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویزای همراه معمولا در مورد بیمار هست، اگه شما هم دعوتنامه یا شرایط درخواست ویزا رو داشته باشید میتون ...

آخه من خیلیارو دیدم همسرشون ویزای تحصیلی میگیره میره.خودشونم ویزای کاری میگیرن.

آها ویزای تحصیلی جریانش فرق داره، بله معمولا همسران هم میتونن ویزا بگیرن، چون طبق قوانین خانواده باید با هم باشن، بعد ویزایی که به همسر میدن معمولا اجازه کار داره، نه اینکه ویزای کار باشه، ویزای کار یعنی شما از طریق یک شرکتی که در اونجا کار گرفتین، اقدام کردین و اونا شما رو دعوت کردن

باید برای ویزای همراه هم اقدام کنین دیگه

مثلا یه نفر ویزای تحصیلی (F1) می گیره، همراهانش برای ویزای همراه (F2) اقدام می کنن

بله یه موضوع خیلی رایج و کاملا شدنیه

باید برین مقررات مربوط به هر نوع از ویزای همراه رو پیدا و براساس اون اقدام کنین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آها ویزای تحصیلی جریانش فرق داره، بله معمولا همسران هم میتونن ویزا بگیرن، چون طبق قوانین خانواده بای ...

مرسی. بعد همراه هم باید مدارک یا شرایطی داشته باشه؟ مثلا تافل یا مدرک کار یا مهارت....؟

مرسی. بعد همراه هم باید مدارک یا شرایطی داشته باشه؟ مثلا تافل یا مدرک کار یا مهارت....؟

نه این مدارکی که گفتین نیازی نیست، ولی یه سری مدرک میخواد، به سایت اون سفارتخانه سر بزنید اونجا همه چیز رو توضیح داده که چی میخواد، ممکنه یکی از مدارکش حداقل مدرک زبان باشه، ولی توی سایتشون همه چیز هست