2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

48 بازدید | 11 پست

بچم خیلی بی قراری میکنه دیگه خسته شدم دلم خیلی میسوزه براش یک هفته پیش بردم دکتر قطره کولیکید داد خوب شده بود یه هفته دوباره از دیشب شروع شد چیکار کنم بعدص وقتی قطره رو میدم خیلی باد شکم خارج میشه ازش ممکنه تاثیر دارو باسه و نفخ هاش و از بین میبره‌؟؟

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
پدی لاکت ھر ۶ ساعت ۸ قطرہ معجزس ھاااااااااا

نمیدونم دکترش این قطره رو داد تاثیر داشت براش ولی از دیشب دوباره درداش شروع شد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارا دیگه اون قطره نفخ بچه رو ازبین میبره ازهمون بهش بده خودتم چیزای باد دار نخور وعرق نعنا بخور که شیرت صاف بشه بقول قدیمیا

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نمیدونم دکترش این قطره رو داد تاثیر داشت براش ولی از دیشب دوباره درداش شروع شد

مگه از دیشب بهش ندادی دیگه؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

والا دوستم من همه چی همه چی ب بچم دادم الهی بمیرم یعنی باورت نمیشه لیست کنم میگی چ کردی

تنها چیزی ک ب دردش خورد و شیمیایی نبود گل برنجاست بود خیلی تاپیکای دیگم گفتم عالیییییی واقعا خدا خیر بده اونی ک برا من گفت خدا برا عمم خوش بخاد ب حق علی

والا دوستم من همه چی همه چی ب بچم دادم الهی بمیرم یعنی باورت نمیشه لیست کنم میگی چ کردی تنها چیزی ک ...

چی؟؟ گل برنجاست؟؟

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙